search-button
cross-out

Θρήνος στο Ηράκλειο Κρήτης: Αυτοκτόνησε 36χρονος ποδοσφαιριστής – Βρέθηκε κρεμασμένος

Ο Δημήτρης Γεωργαλής βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή των Σφαγείων της Αλικαρνασσού
Θρήνος στο Ηράκλειο Κρήτης: Αυτοκτόνησε 36χρονος ποδοσφαιριστής – Βρέθηκε κρεμασμένος

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης η είδηση ότι αυτοκτόνησε 36χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν για χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο Δημήτρης Γεωργαλής βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή των Σφαγείων της Αλικαρνασσού.

Για τον αυτόχειρα είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στην Αστυνομία προχθές και αναζητούνταν από τους συγγενείς τους αλλά και αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr από την ΕΛ.ΑΣ ο 36χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Α.Ο. Πόρος, σύλλογος όπου αγωνιζόταν ο 36χρονος:

“Ο Α.Ο. Πόρος, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του.

Ο Δημήτρης έπαιξε στον Πόρο για ένα χρόνο στη Β’ ΕΠΣΗ και πανηγύρισε με την ομάδα μας την άνοδο από τη Β’ κατηγορία στην Α2 ΕΠΣΗ. Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του”.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr