search-button
cross-out

Θρήνος στο Ηράκλειο: Λευκά τριαντάφυλλα για τον Ματθαίο και τον Έρντι που «έφυγαν» σε τροχαίο (Photos)

Θρήνος στο Ηράκλειο: Λευκά τριαντάφυλλα για τον  Ματθαίο και τον Έρντι που «έφυγαν» σε τροχαίο (Photos)

Λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη του 21χρονου Έρντι και του 17χρονου Ματθαίου, αφήνουν συγγενείς και φίλοι, στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος Έρντι, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία ήταν μεγάλου κυβισμού, και προσέκρουσε πάνω σε κολόνα φωτισμού. Να σημειωθεί ότι η μηχανή βρέθηκε περίπου 100 μέτρα μακριά από τους δύο νεαρούς, ενώ η πρόσκρουση φαίνεται να έγινε από τη δεξιά πλευρά της.

Το χρώμα της ασφάλτου «μαρτυρά» την τραγωδία που συνέβη. 

Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης έχασε τη ζωή του ακαριαία ο 21χρονος Έρντι, ενώ ο 17χρονος Ματθαίος, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.

Φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα αναμένεται να δώσει η Προανάκριση, ενώ θα οριστεί και πραγματογνώμονας. Παράλληλα, έχει ζητηθεί να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης.  

Πηγή: creta24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr