search-button
cross-out

Θρήνος στο τελευταίο αντίο σε 39χρονο αρνητή που υπέκυψε από κορονοϊό – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Το τελευταίο αντίο σε έναν 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί και υπέκυψε στη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, του είπαν πριν λίγη στην Άσσηρο της Θεσσαλονίκης, συγγενείς του και φίλοι του.
Θρήνος στο τελευταίο αντίο σε 39χρονο αρνητή που υπέκυψε από κορονοϊό – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Η τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό. Ο εκλιπών δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και για 20 ημέρες νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 39χρονος που δεν είχε προχωρήσει στον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, ακόμα κι όταν νόσησε, πίστευε ότι θα το ξεπεράσει χωρίς σοβαρές παρενέργειες.

«Πάλεψε πολύ στο νοσοκομείο. Περίπου τρεις εβδομάδες κόλλησε κορονοϊό. Μετά από μερικές ημέρες επιδεινώθηκε η κατάσταση του και χρειάστηκε νοσοκομείο» λέει στο newsit.gr, συγγενής του 39χρονου και συνεχίζοντας τονίζει: «Δεν άντεξε. Δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο δυστυχώς».

Εκτός από τον πατέρα του 39χρονου, ο οποίος έχει προχωρήσει στον εμβολιασμό του τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του είναι ανεμβολίαστα, με την μητέρα μάλιστα να είναι κι αυτή δισωληνωμένη καθώς έχει νοσήσει από τον ιό.

«Δυστυχώς το παλικάρι μας έφυγε. Και να πάρει η ευχή δεν πίστευε στον κορονοϊό. Δεν έκανε και το εμβόλιο. Δεν ήθελε. Ο πατέρας του το έχει κάνει αλλά η υπόλοιπη οικογένεια όχι. Ήταν αρνητής. Και να που τώρα έφυγε. Δεν άντεξε. Και στην αρχή δεν ήθελε να πάει και νοσοκομείο. Πίστευε ότι δεν θα το περάσει βαριά», λέει στο newsit.gr, φίλος της οικογένειας του 39χρονου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαγκαδά όπου ανήκει η περιοχή της Ασσυρού, μιλώντας στο newsit.gr κάνει λόγο για το χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών στην περιοχή του.

«Κρίμα, κρίμα, κρίμα! Πρόκειται για πολύ νέο άνθρωπο που αφήνει πίσω μία οικογένεια με δύο μικρά παιδιά που θα μπορούσε εν πάσει περιπτώση να προστατευθεί εάν προχωρούσε σε εμβολιασμό. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Το λυπηρό είναι ότι στην περιοχή μας τα ποσοστά εμβολιασμού που καταγράφονται είναι από τα χαμηλότερα στην επικράτεια» λέει ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης στο newsi.gr και προσθέτει:

«Τα κρούσματα είναι αρκετά για έναν δήμο σαν τον δικό μας. Να φανταστείτε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολλαπλάσιος ακόμα και δήμων του αστικού τοπίου της Θεσσαλονίκης. Εγώ σε κάθε ευκαιρία επισημαίνω στους δημότες ότι καταρχάς θα πρέπει να λαμβάνουν όλοι τα μέτρα αυτοπροστασίας σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό και από εκεί και πέρα επειδή δυστυχώς ο κόσμος έχει διχαστεί και σε αυτό, το λέω και το ξαναλέω, μεγάλη ευθύνη φέρει η πολιτεία με την ελλιπή ή την αλλοπρόσαλλη ενημέρωση η οποία υπάρχει, με τους πολλούς ανθρώπους που βγαίνουν στα κανάλια και εκφράζουν κάθε φορά διαφορετική άποψη».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr