search-button
cross-out

Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική στη σορό του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από διαπληκτισμό και ξυλοδαρμό του από δύο αδέλφια από την Αρμενία, 40 και 42 χρονων αντίστοιχα, το περασμένο Σάββατο έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, επειδή τάιζε αδέσποτες γάτες
Τι αποκάλυψε  η ιατροδικαστική στη σορό του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Απολογούνται στον ανακριτή αύριο τα δύο αδέλφια 40 και 42 ετών από την Αρμενία που χτύπησαν το θύμα επειδή τάιζε τα αδέσποτα
Από ισχαιμικό επεισόδιο επήλθε ο θάνατος του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών που ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο αδέλφια στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπως έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από διαπληκτισμό και ξυλοδαρμό του από δύο αδέλφια από την Αρμενία, 40 και 42 χρονων αντίστοιχα, το περασμένο Σάββατο έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, επειδή τάιζε αδέσποτες γάτες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν κακώσεις, ενώ θα ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις. Κατά τη νεκροψία- νεκροτομή προέκυψε, ότι το θύμα υπέστη «ισχαιμία του μυοκαρδίου». Σε βάρος των δύο αδελφών που παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακρίτρια, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Οι δύο άνδρες πήραν προθεσμία για αύριο Τρίτη 16 Μαΐου και παραμένουν υπό κράτηση. Συγγενείς και φίλοι του θύματος έχουν αφήσει λίγα λουλούδια και σημειώματα έξω από το γραφείο τελετών, όπου έχασε τη ζωή του ο 52χρονος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του, άρχισαν να διαπληκτίζονται μαζί του, επειδή ήθελε να ταΐσει τα αδέσποτα. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και οι δράστες άρχισαν να χτυπούν άγρια τον 52χρονο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μητέρας τους.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο 40χρονος και ο 42χρονος υποστήριξαν, ότι δεν είχαν την πρόθεση να τον σκοτώσουν. Τα δύο αδέλφια με καταγωγή από την Αρμενία προκαλούσαν σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής συχνά προβλήματα, όχι μόνο στο θύμα, αλλά και σε άλλους γείτονες. Σύμφωνα με το συνήγορό τους πάντως, πρόκειται για δυο ανθρώπους με λευκό ποινικό μητρώο και οικογενειάρχες. Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr