search-button
cross-out

Τηλεφωνική απάτη στη Φλώρινα: Παγίδα άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένου

Η τηλεφωνική απάτη στη Φλώρινα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς. Το θύμα παγιδεύτηκε και έκανε τα λάθη που περίμεναν οι δράστες…
Τηλεφωνική απάτη στη Φλώρινα: Παγίδα άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένου

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας στη Φλώρινα, τηλεφωνική απάτη που διαπράχθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2023 στην πόλη της Φλώρινας και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, ενός 34χρονου αλλοδαπού και 2 Ελλήνων, ηλικίας 46 και 32 ετών, για το αδίκημα της απάτης.

Συγκεκριμένα, 86χρονος Έλληνας κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με άγνωστο άτομο, το οποίο αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, τον έπεισε να μεταφέρει σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρηματικά ποσά των 3.980 ευρώ περίπου και 2.500 ευρώ, αντίστοιχα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, κάτοχος του τηλεφώνου που έγινε η επικοινωνία είναι ο 34χρονος, ενώ οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μεταφέρθηκαν τα χρηματικά ποσά, ανήκουν στον 46χρονο και στον 32χρονο, αντίστοιχα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr