Την Πέμπτη η κηδεία του 22χρονου Νίκου στα Χανιά-Θρήνος σε Λάρισα και Κρήτη

Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον άτυχο 22χρονο Χανιώτη φοιτητή, Νίκο Μπιτσάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο στην περιοχή της Λάρισας όπου και σπούδασε.

Η κηδεία του θα γίνει στα Κατσιφαριανά Χανίων.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 22χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος το πρωί της Κυριακής καταπλακώθηκε από τοιχίο, στο κέντρο της Λάρισας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Είχαν γίνει καταγγελίες στην Πολεοδομία και τον Δήμο από κατοίκους της περιοχής για επικίνδυνες κατασκευές, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά για τον άτυχο φοιτητή.

Διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία Λάρισας για τον άδικο θάνατο του 22χρονου φοιτητή

Παράλληλα, σύμφωνα με το onlarissa.gr στις 7 το απόγευμα μετά από πρωτοβουλία της ομάδας «Εμείς οι νέοι», θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία Λάρισας. «Ας βγούμε έξω για όλους και για όλα. Όχι σε άλλη ανευθυνότητα σε αυτήν τη χώρα. Φτάνει, για τα παιδιά μας, για τις ζωές μας, για τον πολιτισμό μας, με ένα κάτασπρο πανί», ανέφερε το σημείωμα που αναρτήθηκε στο σημείο που έχασε άδικα τη ζωή του ο 22χρονος φοιτητής από την Κρήτη.

Πηγή: cretapost.gr