search-button
cross-out

Την προσεχή εβδομάδα θα απαντήσει στις 20 μηνύσεις που του υποβλήθηκαν ο γυναικολόγος – μαιευτήρας

Για την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 προσδιορίστηκε από τον Πταισματοδίκη Ρόδου η λήψη έγγραφων εξηγήσεων από τον καταγγελλόμενο με 20 μηνύσεις, για σεξουαλικά εγκλήματα μαιευτήρα – γυναικολόγο.
Την προσεχή εβδομάδα θα απαντήσει στις 20 μηνύσεις που του υποβλήθηκαν ο γυναικολόγος – μαιευτήρας

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες, που όμως σύντομα θα συνενωθούν σε μια. Πιο συγκεκριμένα η μια δικογραφία περιλαμβάνει 12 μηνύσεις, η δεύτερη 5 και η τρίτη 3.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ειδικότερα ότι η τελευταία μήνυση υποβλήθηκε από μια 25χρονη ημεδαπή, με καταγωγή από την Λέσβο, που διαμένει στην Ολλανδία και προσωρινά στο παρελθόν στην Ρόδο, μέσω της πρεσβείας της Χώρας μας, στην Ολλανδία.
Κινήθηκε, προς επιβεβαίωση της «δημοκρατικής» η διαδικασία της δικαστικής συνδρομής και η αναφορά συσχετίστηκε με τις 19 μηνύσεις που έχουν υποβάλει οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής, Εύη Αρνιθενού και Μύριαμ Τομαρά.
Η 25χρονη, ειδικότερα που φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο, ισχυρίζεται ότι επισκέφθηκε σε ηλικία 21 ετών στο νοσηλευτικό ίδρυμα τον καταγγελλόμενο ιατρό στις αρχές του έτους 2016 για να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας στα γεννητικά της όργανα και διατείνεται ότι την εξέτασε χωρίς την χρήση γαντιών, ότι τις μιλούσε με άσεμνο τρόπο και ότι ασέλγησε με το χέρι του εις βάρος της.
Η 19η μήνυση υποβλήθηκε από την δικηγόρο κ. Εύη Αρνιθενού, για λογαριασμό μιας 20χρονης φοιτήτριας του Πολυτεχνείου.
Καταγγέλλει ότι τον Οκτώβριο του 2019 επισκέφθηκε τον μηνυόμενο μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της για να υποβληθεί στον καθιερωμένο ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο.
Όταν ήρθε η σειρά της μπήκε μέσα στο εξεταστήριο και ήταν ο μηνυόμενος γιατρός ο οποίος σηκώθηκε από το γραφείο του και όπως διατείνεται, την έσφιξε στην αγκαλιά του γεγονός που την παραξένεψε.
Στη συνέχεια, όπως διατείνεται, κάθισε για εξέταση, όπως της υπέδειξε και άρχισε να την εξετάζει διεισδύοντας τα δάχτυλά του στην κολπική περιοχή της κάνοντας περίεργες αισθησιακές κινήσεις.
Η εξέταση, όπως η ίδια περιγράφει, κράτησε πολλή ώρα και της προκαλούσε έντονη δυσφορία και πόνο.
Οι κινήσεις που έκανε με τα δάκτυλα του, όπως ισχυρίζεται, ήταν αισθησιακές και παρέπεμπαν καθαρά σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική ψηλάφηση.
Κατά την διάρκεια της ανωτέρω άβολης εξέτασης άρχισε όπως υποστηρίζει να την ρωτάει:
«Ποια στάση σου αρέσει… Σε ποια στάση απολαμβάνεις το σέξ;».
Η μηνύτρια αναφέρει ότι ένιωσε τεράστια ντροπή και αμηχανία με αυτή την ερώτηση και απλά απάντησε ότι δεν ξέρει και ότι δεν έχει κάποια προτίμηση.
Στη συνέχεια την ρώτησε αν έχει έρθει ποτέ σε οργασμό και αν μπορεί να καταλάβει πότε τελειώνει στην ερωτική πράξη. Το μόνο που του ξαναείπε τότε ήταν «γιατρέ να τελειώνουμε με την εξέταση γιατί πονάω πολύ».
Ισχυρίζεται ακόμη ότι όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι για να ντυθεί και ενώ ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω την αγκάλιασε πολύ σφικτά και κόλλησε το σώμα του πάνω της για πολλή ώρα πράγμα το οποίο της δημιούργησε έντονη αμηχανία, στρες και φόβο.
Πριν φύγει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, σηκώθηκε ξανά ο μηνυόμενος από την καρέκλα του, την αγκάλιασε σφικτά, της έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι και της είπε να μη ξεχάσει να του στείλει μήνυμα στο “viber”.
H μηνυόμενη αναφέρει ότι μέχρι σήμερα νιώθει απαίσια με όσα έκανε εις βάρος της ο μηνυόμενος κατά τη διάρκεια της εξέτασης, δεν το έχει ακόμα ξεπεράσει ψυχικά και νιώθει φόβο να επισκεφθεί ξανά άντρα γυναικολόγο.
Ο δρόμος των μηνύσεων απ’ ό,τι φαίνεται προμηνύεται ακόμα πολύ μακρύς και η θέση του γυναικολόγου δείχνει διαρκώς να δυσχεραίνει καθόσον ο όγκος των καταγγελιών που θα κληθεί να απαντήσει είναι εξαιρετικά μεγάλος.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης του καταγγελλόμενου παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής που σε δηλώσεις τους τονίζουν ότι ο εντολέας τους βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και έχει ενημερωθεί από τα ΜΜΕ, ενώ δεν γνωρίζει ποιες είναι οι γυναίκες που τον καταμήνυσαν.
Πηγή:www.dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Λένα Σαμαρά: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σαμαρά μετά την κηδεία της αδελφής του – «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου»
Ελλάδα

Λένα Σαμαρά: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σαμαρά μετά την κηδεία της αδελφής του – «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου»

Σοκ στη Μελβούρνη από τη δολοφονία της Ελληνοαυστραλής και τον αποκεφαλισμό του συντρόφου της – Ο δράστης μετά πήγε για μπέργκερ
Κόσμος

Σοκ στη Μελβούρνη από τη δολοφονία της Ελληνοαυστραλής και τον αποκεφαλισμό του συντρόφου της – Ο δράστης μετά πήγε για μπέργκερ

Ξέσπασε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τις καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα
Lifestyle

Ξέσπασε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τις καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Φωτιά στην Πάτρα: Canadair ανεφοδιάζεται δίπλα από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Δείτε βίντεο
Ελλάδα

Φωτιά στην Πάτρα: Canadair ανεφοδιάζεται δίπλα από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Δείτε βίντεο

Φωτιά στην Αχαΐα: Εκκενώνεται το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων
Ελλάδα

Φωτιά στην Αχαΐα: Εκκενώνεται το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων

Φωτιά στην Αχαΐα: 550 αυτοκίνητα κάηκαν στο Τελωνείο Πατρών
Ελλάδα

Φωτιά στην Αχαΐα: 550 αυτοκίνητα κάηκαν στο Τελωνείο Πατρών

Η μέρα που όλοι χειροκρότησαν την Γεωργία Βασιλειάδου: Θεατής την είπε άσχημη και η απάντηση που του έδωσε έμεινε στην ιστορία
Lifestyle news

Η μέρα που όλοι χειροκρότησαν την Γεωργία Βασιλειάδου: Θεατής την είπε άσχημη και η απάντηση που του έδωσε έμεινε στην ιστορία

Ραγίζει καρδιές η μητέρα  του 29χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε ασανσέρ: Ακόμα δεν ξέρω πώς έφυγε ο γιος μου…
Videos

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε ασανσέρ: Ακόμα δεν ξέρω πώς έφυγε ο γιος μου…

zinapost.gr