search-button
cross-out

Τήνος: «Καλά του έκανα» είπε ο 93χρονος μετά τη δολοφονία του 50χρονου αγιογράφου

Η δολοφονία ενός 50χρονου άνδρα από έναν 93χρονο γείτονά του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στην Τήνο κι όχι μόνο. Ο δράστης εμφανίζεται αμετανόητος για την πράξη του.
Τήνος: «Καλά του έκανα» είπε ο 93χρονος μετά τη δολοφονία του 50χρονου αγιογράφου

Η δολοφονία που συγκλονίζει την Τήνο, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έγινε για μια θέση πάρκινγκ, με τον 93χρονο να εκτελεί με την καραμπίνα του τον 50χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ως αιτία της εν ψυχρώ δολοφονίας του 50χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου, ο οποίος πέθανε ακαριαία, εμφανίζεται το γεγονός πως το θύμα πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του 93χρονου, με τον οποίο οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες εδώ και καιρό.

Ο 93χρονος δράστης, σύμφωνα με το MEGA, εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φώναζε και έβριζε και έλεγε: «Καλά του έκανα».

Ο δράστης

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο νησί.

Αντιθέτως, σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν, το θύμα ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος από οικογένεια αγιογράφων. Είχε πρόσφατα μετακομίσει δίπλα στον άνθρωπο που έγινε ο δολοφόνος του και σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν προστριβές για τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr