search-button
cross-out

Το e-mail που μπορεί να ρίξει στα μαλακά τον προπονητή τένις με τις αρρωστημένες ορέξεις

Αντί για κακούργημα μπορεί να κάτσει στο σκαμνί για πλημμέλημα
Το e-mail που μπορεί να ρίξει στα μαλακά τον προπονητή τένις με τις αρρωστημένες ορέξεις

Aσος στο μανίκι» του 35χρονου προπονητή τένις ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών του ίσως αποδειχθεί ένα μήνυμα που είχε στείλει η μία εξ αυτών σε μια φίλη της. Και αυτό, γιατί δεν αποκλείεται να του εξασφαλίσει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση, σε περίπτωση που υπάρξει μεταβολή της κατηγορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το εν λόγω μήνυμα έφτασε στον 35χρονο χθες το απόγευμα, ενώ ήταν σε εξέλιξη η απολογία του στον ανακριτή στον οποίο το προσκόμισε.

Κατά πληροφορίες, τις οποίες επικαλέστηκε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό» Κέλλυ Χεινοπόρου, στο e-mail του ένα από τα κορίτσια που κατήγγειλαν τον προπονητή ανέφερε ότι «ήταν μαζί» από τον Μάρτιο έως τον Μάιο φέτος, κάτι που σημαίνει ότι την περίοδο εκείνη ήταν άνω των 14 χρόνων και ενδέχεται να ρίξει στα «μαλακά» τον 35χρονο. Μάλιστα, ο δικηγόρος του φέρεται ότι ετοιμάζει αίτημα με το οποίο ζητά από τις δικαστικές Αρχές να καλέσουν το ανήλικο κορίτσι για συμπληρωματική κατάθεση.

Η παράνομη σχέση του προφυλακισμένου πλέον 35χρονου και της μίας ανήλικης, ηλικίας 13 χρόνων σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποκαλύφθηκε τον Μάιο, όταν η δεύτερη καταγγέλλουσα, με την οποία ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι διατηρούσε «δεσμό» από τότε που εκείνη ήταν 17 χρόνων, ανακάλυψε τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της και ενημέρωσε τον πατέρα της 13χρονης.

«Είχε δεσμό»
Εκείνος κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του σε βάρος του προπονητή, ενώ ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι είχε ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη, ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε το λάθος του και άρχισε να παρακολουθεί ψυχίατρο.
«Εύχομαι να τον βοηθήσει ο Θεός και όλη αυτή η λάσπη που πέφτει πάνω του να φύγει σύντομα. Ολα ξεκίνησαν από την πρώτη κοπέλα με την οποία είχε σχέση. Σοβαρή σχέση. Ηταν η γυναίκα της ζωής του, έτσι την αποκαλούσε. Το παιδί (ενν. τον 35χρονο) δεν είχε κακές προθέσεις. Σε ό,τι αφορά το ότι ο πατέρας του τη γνώριζε, εννοείται ότι τη γνώριζε και την πήγαινε στο σπίτι, αφού είχε σοβαρό σκοπό για εκείνη. Είναι ένα παιδί αξιόλογο με αρχές και με τρόπους! Θα μπορούσε να είχε την οποιαδήποτε κοπέλα. Εχουν αντιστραφεί εντελώς οι ρόλοι. Πλέον ο άντρας δεν είναι κυνηγός και έχει καταντήσει η γυναίκα να κυνηγάει τον άντρα» δήλωσε προκλητικά συγγενής του 35χρονου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η 21χρονη -σήμερα- κοπέλα κατήγγειλε τον 35χρονο για να τον εκδικηθεί.

«Η κοπέλα αυτή του είπε “Αν δεν σε δω να πεθαίνεις, δεν θα ηρεμήσω, δεν θα σ’ αφήσω σε ησυχία”. Αυτή η κοπέλα έχει κάνει τη ζημιά όλη… Εχει ψυχολογικά και τον ζήλευε» υποστήριξε.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr