search-button
cross-out

Το email του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» στους εργαζόμενους – «Είμαι ράκος…»

Μέιλ σε όλους τους εργαζόμενους, που έγραψε μάλιστα ο ίδιος, απέστειλε χθες ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης.
Το email του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» στους εργαζόμενους – «Είμαι ράκος…»

εργοστάσιοΣύμφωνα με το Mega, στο μέιλ αυτό, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου εκφράζει την οδύνη του για την έκρηξη που στέρησε τη ζωή σε πέντε γυναίκες. Ταυτόχρονα, δηλώνει συντετριμμένος και εκφράζει τη στήριξή του τόσο στις οικογένειες των νεκρών γυναικών όσο και στους εργαζόμενους.

Μάλιστα, προσπαθεί να τους καθησυχάσει και τους ενημερώνει ότι όλοι θα πληρωθούν το χρονικό διάστημα που το εργοστάσιο θα παραμείνει κλειστό. Ταυτόχρονα τους ζητά να παραμείνουν ενωμένοι και να υπάρχει μεταξύ τους αγάπη, συναίσθημα που όπως αναφέρει, υπήρχε πάντα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.

Ολόκληρο το μήνυμα του ιδιοκτήτη της Βιολάντα

«Είμαι ράκος, συντετριμμένος, χάλια ψυχολογικά. Βιώνω ένα σοκ και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον χαμό των συναδέλφων μας. Σας στηρίζω και θα σας στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις για όσο χρειαστείτε.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι μισθοί σας θα πληρωθούν κανονικά για όσο παραμένει κλειστό το εργοστάσιο.

Ξέρω ότι αγχώνεστε για τη δουλειά σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Θέλω να είστε ψύχραιμοι, να βοηθάτε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει ενότητα, με αγάπη και ταπεινότητα, όπως κάναμε πάντα όλοι».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

zinapost.gr