search-button
cross-out

To “καρφί” του Θανάση Κατερινόπουλου για το ζεύγος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου: Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν; Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας! Καλά θα κάνουν να…

Οι αναζητήσεις της Ρούλας και οι κρίσιμες ημερομηνίες
To “καρφί” του Θανάση Κατερινόπουλου για το ζεύγος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου: Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν; Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας! Καλά θα κάνουν να…

Τις τελευταίες εξελίξεις με τις έρευνες στις ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο σχολίασε ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο σχετικά με διάφορες φαρμακευτικές ουσίες,  ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί  να ήθελε να εμπλουτίσει τις ιατρικές της γνώσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνοντας λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας…».

Ο ταξίαρχος ε. α. της Ελληνικής Αστυνομίας τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης για να αποκαλυφθεί τι έγινε και ότι «τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε».

Ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε και τα όσα αντιφατικά αποκαλύπτονται σχετικά με το ζεύγος Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, ενώ διερωτήθηκε: Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν; Δεν ξέρω…».  Επενέλαβε τέλος την πρότασή του που έκανε την Παρασκευή 15/4/2022 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star να γίνει τεστ πατρότητας για το είναι  ο πατέρας των παιδιών (ή όλων των παιδιών) ο Μ. Δασκαλάκης.

Για το αν είναι «δεμένη» η υπόθεση, ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι η διαδρομή της κεταμίνης είναι το «κλειδί», η οποία αποδεδειγμένα χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα 30- 40 λεπτά  πριν τον θάνατό της και σε αυτήν τη διαδρομή πρέπει να δοθεί έμφαση, καθώς η ουσία πωλείται στη «μαύρη αγορά» των ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr