search-button
cross-out

Το μήνυμα που στέλνει η μητέρα του Άλκη: «Δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού μου»

Η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού, Μελίνα, μίλησε στον ALPHA για την μεγάλη απώλεια που βιώνει και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού της και τους παραδίδει στην ελληνική δικαιοσύνη.
Το μήνυμα που στέλνει η μητέρα του Άλκη: «Δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού μου»

«Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που με βασανίζουν αυτές τις μέρες, το μυαλό αδειάζει, ξαναγεμίζει». Σημείωσε πως η υπόθεση αυτή θα πρέπει «να μας προβληματίσει όλους, όλοι να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

«Αφορά εμάς τους ίδιους, ας μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Να αρχίσουμε από τους εαυτούς μας και οι φορείς ας πράξουν ανάλογα» είπε ακόμα.

Η κυρία Μελίνα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως η πλευρά των κατηγορούμενων προσπαθεί να προσεγγίσει την οικογένεια με γράμματα και συγγνώμες.

«Επειδή πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε μία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα» δήλωσε και ξεκαθάρισε πως παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην άμεση αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. στη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως είπε: «Ξεπέρασε τον εαυτό της. Έκανε τα αδύνατα δυνατά ακόμα και στην προσέγγιση σε εμάς, τις οικογένειες, να στείλει άμεσα ψυχολόγο».

«Μας έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς».

Στον Alpha παρουσιάστηκαν και εικόνες από το δωμάτιο του Άλκη, στο οποίο έχουν μπει τα αντικείμενα που άφησε ο κόσμος στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου.

«Όλοι μαζί μία αγκαλιά, δεν τα πέταξα έτσι, όλα μέσα στο δωμάτιο έχουν έναν συμβολισμό. Είναι συγκινητικά, έρχονται ακόμα άλλες 12 σακούλες, είναι όγκος μηνυμάτων» συνέχισε η κυρία Μελίνα, παρουσιάζοντας μηνύματα και φανέλες διάφορων ομάδων.

.«Όλη αυτή η δύναμη, την πραότητα, την αγάπη, που νιώθω, είναι ο Άλκης» τόνισε και επεσήμανε πως πλέον «μέσα μου δεν βγαίνει η Μελίνα, βγαίνει ο Άλκης. Αυτός με καθοδηγεί από εδώ και πέρα».

Ακόμη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την «τεράστια αγάπη» που λαμβάνει,

«Δέχομαι πολλά μηνύματα, αλλά είναι αδύνατον τώρα να απαντήσω, να με συγχωρήσουν» κατέληξε.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr