search-button
cross-out

«Το παιδί μου»: Ραγίζουν καρδιές τα τελευταία λόγια της 49χρονης Ίσμας λίγο πριν καταρρεύσει

Tην τελευταία της πνοή άφησε η 49χρονη δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου, τρεις ημέρες πριν γεννήσει, η οποία κατέρρευσε στο σπίτι της κάτω από άγνωστες συνθήκες.
«Το παιδί μου»: Ραγίζουν καρδιές τα τελευταία λόγια της 49χρονης Ίσμας  λίγο πριν καταρρεύσει

Μάλιστα, λίγο πριν καταρρεύσει, είπε: «Δεν αισθάνομαι καλά» με τους οικείους της να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Η σπαρακτική ανάρτηση

Η Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα επόμενα 24ωρα θα έφερνε στη ζωή το παιδί που κυοφορούσε. Σύμφωνα μάλιστα με τον ΣΚΑΪ, οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το παιδί της Ίσμας Τουλάτου στη ζωή με το νεογέννητο να νοσηλεύεται πλέον στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Την είδηση του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου γνωστοποίησε με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανόπουλου στο facebook γράφοντας: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα, υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».

Το Σάββατο η κηδεία της Ίσμα Τουλάτου

Οι γιατροί έκαναν καισαρική και πήραν το βρέφος, το οποίο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», δίνοντας τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θάνατος της Ίσμας Τουλάτου έχει συγκινήσει όχι μόνο τον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλη την Ελλάδα. Η ΕΣΗΕΑ ενημέρωσε ότι η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου, στην Αρχαία Ολυμπία.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ανακοινώνει ότι η κηδεία της συναδέλφου Ισμήνης (Ίσμας) Τουλάτου θα τελεστεί το Σάββατο, 15 Ιουλίου 2022, στις 12μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία», αναφέρει η ανακοίνωση.

tilestwra.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr