search-button
cross-out

Το πόρισμα θανάτου της 24χρονης που «έσβησε» από ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο της στη Θεσσαλονίκη – Ο πίνακας δεν είχε ρελέ

Τρεις παράγοντες οδήγησαν στην ηλεκτροπληξία. Την άτυχη κοπέλα είχε βρει νεκρή ο 55χρονος αρραβωνιαστικός της
Το πόρισμα θανάτου της 24χρονης που «έσβησε» από ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο της στη Θεσσαλονίκη – Ο πίνακας δεν είχε ρελέ

Υπενθυμίζεται ότι τη σορό της νεαρής κοπέλας που «έσβησε» από ηλεκτροπληξία, είχε εντοπίσει ο 55χρονος σύντροφός της, με τον οποίο συζούσε. Όπως μεταδίδει το Live News, το πόρισμα θανάτου της βγήκε στις 7 Νοεμβρίου και έδειξε πως είχε κοπεί το καλώδιο της γείωσης στη σύνδεση του θερμοσίφωνα με τον ηλεκτρικό πίνακα.

Επίσης, στη δήλωση εγκατάστασης εμφανιζόταν ότι ο ηλεκτρικός πίνακας είχε διακόπτη ασφαλείας (ρελέ), παρόλο που δεν υπήρχε. Τρίτον, στη δήλωση ηλεκτρικής εγκατάστασης αναφερόταν στα δεδομένα άλλου διαμερίσματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το πόρισμα από τύχη δεν έπαθε θανατηφόρα ηλεκτροπληξία και ο σύντροφος της 24χρονης κοπέλας, καθώς εάν δεν φορούσε παπούτσια, όταν πήγε να την σώσει, θα είχε πεθάνει και εκείνος.

Ο 54χρονος είχε φύγει για λίγη ώρα από το διαμέρισμα για να αγοράσει ζωοτροφές. Όταν επέστρεψε, βρήκε την κοπέλα αναίσθητη και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Δίνοντας κατάθεση στους αστυνομικούς του ΑΤ Λευκού Πύργου, ο 54χρονος είχε κάνει λόγο για σενάριο ηλεκτροπληξίας, το οποίο επιβεβαιώθηκε και μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο εισαγγελέας είχε διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον θάνατο της 24χρονης.

Συγκεκριμένα, ο  προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής είχε έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr