search-button
cross-out

Το «τρίγωνο» της φρίκης στον Κολωνό – Σοκάρουν τα δημόσια σχόλια για τον δερματολόγο: «Μακριά του αν είσαι γυναίκα»

Αίσθηση προκαλούν τα σχόλια που έκαναν πολίτες στην επαγγελματική ιστοσελίδα του 65χρονου γιατρού, ο οποίος συνελήφθη για τη φρικώδη υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.
Το «τρίγωνο» της φρίκης στον Κολωνό – Σοκάρουν τα δημόσια σχόλια για τον δερματολόγο: «Μακριά του αν είσαι γυναίκα»

Πρόκειται για πελάτες του δερματολόγου που έγραψαν δημόσια αξιολόγηση στο Google, μετά από την επίσκεψή τους στο ιατρείο του στον Κολωνό. Πελάτισσα έγραψε: «Επικίνδυνος τύπος. Μακριά από αυτόν, ειδικά αν είσαι γυναίκα». Σε άλλο σχόλιο αναφέρεται: «Αναίδεια και υπερβολική άνεση με τον ασθενή σε άσχημο βαθμό».

Η είδηση της σύλληψής του προκάλεσε αναστάτωση στη γειτονιά, καθώς πολλοί πολίτες πήγαιναν στο ιατρείο του τα παιδιά τους. Το γραφείο του δερματολόγου βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το μαγαζί του Ηλία Μίχου, ο οποίος προφυλακίστηκε για βιασμό και μαστροπεία με θύμα την 12χρονη. Επίσης, το ιατρείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από το μαγαζί με είδη κινητής τηλεφωνίας που διατηρούσε Πακιστανός, ο οποίος επίσης συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε την ανήλικη.

Αστυνομικές πηγές παρατηρούν ότι «μέσα σε λίγα οικοδομικά τετράγωνα στον Κολωνό βρίσκεται το μαγαζί του Μίχου, όπου βιαζόταν το παιδί, το ιατρείο του 65χρονου (όπου επίσης οδηγούνταν το κορίτσι) και το κατάστημα του Πακιστανού που επίσης κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση».

Η αποκάλυψη της δράσης του γιατρού αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για πρώτη φορά από κατάθεση της 12χρονης, η οποία ανέφερε ότι την οδηγούσε στο ιατρείο του και τη βίαζε έναντι αμοιβής.

Εκτός από τον γιατρό, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες, σε ακόμα τέσσερα άτομα, έναν Έλληνα και τρεις Πακιστανούς που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής. Οι τρεις από τους κατηγορουμένους συνελήφθησαν στον Κολωνό, ο τέταρτος στα Σπάτα και ο πέμπτος στον Πειραιά. Όλοι τους φέρονται να βίασαν το παιδί κατ’ εξακολούθηση.

Οι πέντε συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή. Μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr