search-button
cross-out

Το βράδυ της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης: «Έβαλα το πτώμα της στο καρότσι του μωρού»

Η ομολογία της 23χρονης αδερφής της Φαίης Μπακογιώργου για τη δολοφονία της στην Κυψέλη σοκάρει.
Το βράδυ της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης: «Έβαλα το πτώμα της στο καρότσι του μωρού»

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ίδια υποστηρίζει πως τη δολοφόνησε μόνη της, χωρίς την παρουσία της μητέρας και της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι – κολαστήριο της Κυψέλης.

Συγκεκριμένα το Mega δημοσίευσε το κομμάτι από την απολογία της, στο οποίο η καθ΄ομολογίαν δολοφονός περιγράφει το μοιραίο βράδυ.

«Εγώ τη σκότωσα γιατί τη μισούσα. Εκείνο το βράδυ η μητέρα μας είχε φύγει για δουλειά και θα επέστρεφε το πρωί. Εγώ ήμουν μόνη στο σπίτι και φρόντιζα τα παιδιά της Φαίης που έλειπε. Στις 9 και κάτι το βράδυ, γύρισε στο σπίτι και την είδα να αλλάζει ρούχα για να ξαναβγεί. Τότε μου γύρισε το μάτι. Άρχισα να της φωνάζω: «πού πας πάλι; με έχεις εδώ και κρατάω τα παιδιά σου», φέρεται να είπε η αδερφή της Φαίης ενώπιον της ανακρίτριας.

«Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια την βούτηξα και της έριξα μια σπρωξιά. Η Φαίη έπεσε κάτω και άρχισε να ουρλιάζει. Τότε εγώ την πάτησα με το πόδι μου στο λαιμό και της είπα «μη φωνάζεις μωρή π@@τ@ν@». Έφτασε η ώρα σου. Σε σκοτώνω», πρόσθεσε.

Όπως περιέγραψε, «έβαλα το πτώμα στο υπνοδωμάτιο και το τύλιξα με την κουβέρτα. Κατά τις 11:30 το βράδυ επέστρεψε η σπιτονοικοκυρά και με ρώτησε πού είναι τα παιδιά. Εγώ της απάντησα πως κοιμούνται. Περίμενα να κοιμηθεί και αυτή και γύρω στις τέσσερις έβαλα τη Φαίη στο καρότσι του μωρού και την παράτησα 500 μέτρα από το σπίτι. Μόνη μου τα έκανα όλα. Δεν ήταν μπροστά ούτε η μητέρα μου, ούτε η σπιτονοικοκυρά. Τη μισώ! Τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου το ίδιο θα έκανα».

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr