search-button
cross-out

Τον έσφαξε για το… νοίκι! Αποκάλυψη-σοκ για το άγριο έγκλημα στη Μύκονο

Ο 29χρονος Αλβανός μαχαίρωσε στην καρδιά τον ομοεθνή του επειδή δεν πλήρωνε για το σπίτι που έμεναν
Τον έσφαξε για το… νοίκι! Αποκάλυψη-σοκ για το άγριο έγκλημα στη Μύκονο

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις, σχετικά με τον λόγο για τον οποίο δολοφονήθηκε ο 27χρονος Αλβανός οικοδόμος στη Μύκονο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ύστερα από συμπλοκή με άλλα πέντε άτομα.

Eνας 29χρονος ομοεθνής του θύματος, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από άντρες της Ασφάλειας Μυκόνου, μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του ηλικίας 22 έως και 27 ετών.

Ο 29χρονος και ο 27χρονος οικοδόμος ήταν φίλοι και, μέχρι πρότινος, συγκάτοικοι. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι δύο Αλβανοί έμεναν μαζί στο νησί από τις αρχές Ιουνίου, όπου βρέθηκαν για δουλειά. Ομως, πριν από λίγες μέρες ο 29χρονος έφυγε από το σπίτι ύστερα από τσακωμό που είχε με τον 27χρονο, διότι δεν έδινε το μερίδιό του για το νοίκι. Μία ημέρα πριν το φονικό, οι δύο άντρες έδωσαν ραντεβού, κατά το οποίο καβγάδισαν πάλι, ενώ ο 29χρονος φέρεται να άρπαξε με τη βία το κινητό του οικοδόμου και το πορτοφόλι του που περιείχε 100 ευρώ!

Επειτα από αυτό το περιστατικό, κάποιοι κοινοί τους φίλοι επιχείρησαν να τους φέρουν κοντά για να τα βρουν. Ετσι, τους κανόνισαν ραντεβού για το βράδυ της επόμενης ημέρας στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου, δίχως να φαντάζονται ότι η προσπάθειά τους για μόνοιασμα θα κατέληγε σε ένα φρικιαστικό έγκλημα, το οποίο θα συγκλόνιζε το κοσμοπολίτικο νησί.

Ο 29χρονος πήγε στο ραντεβού με τέσσερις φίλους του, αλλά αντί οι διαφορές να λυθούν με τα λόγια, λύθηκαν με μαχαίρια, καλέμια και κοντάρια, με τα οποία η πενταμελής ομάδα άρχισε να χτυπά χωρίς έλεος τον 27χρονο. Ο άτυχος νεαρός έπεσε νεκρός έχοντας μαχαιρωθεί στην καρδιά, ενώ είχε δεχτεί και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι!

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, που εντόπισε και συνέλαβε τους πέντε δράστες. Σημειώνεται ότι οι τέσσερις από τους δράστες (ηλικίας 29, 27, 22 και 22 ετών) εντοπίσθηκαν στη Μύκονο, ενώ ο πέμπτος (ένας, επίσης, 22χρονος) στο λιμάνι της Ραφήνας. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr