search-button
cross-out

«Τον κυρίευσε η απελπισία επειδή του έφυγε η γυναίκα» λέει η μητέρα του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

«Ήταν τρελό το παιδί μου. Το καλύτερο παιδί αλλά τον κυρίευσε η απελπισία επειδή του έφυγε η γυναίκα» είπε στο LiveNews η μητέρα του 64χρονου που προχώρησε στη δολοφονία του γαμπρού του στη Νίκαια…
«Τον κυρίευσε η απελπισία επειδή του έφυγε η γυναίκα» λέει η μητέρα του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

«Και δεν του έδωσε εξηγήσεις γιατί του έφυγε. Και δεν το χώνεψε» είπε στο LiveNews η μητέρα του ανθρώπου που δε δίστασε να προχωρήσει στην εν ψυχρώ δολοφονία τον γαμπρό του στη Νίκαια, με την κόρη του να παρακολουθεί τρομοκρατημένη το σκηνικό ενώ μέσα στο σπίτι ήταν τα δύο μικρά παιδιά της.

Τραγικό πρόσωπο της ιστορίας είναι η χήρα του θύματος, που το πρωί της Τρίτης θα κηδέψει τον άντρα της τον οποίο σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας. Έναν κακοποιητικός πατέρας σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, που δεν κατάφερε να δεχτεί το γεγονός ότι έφυγαν μακριά του η γυναίκα και η κόρη του.

«Εμένα ο σύζυγος μου είναι νεκρός. Από πού να ζητήσω ευθύνες που αυτός ο άνθρωπος αποφάσισε να μου καταστρέψει τη ζωή;» είπε στο LiveNews η χήρα του θύματος.

«Πάλευε με τους δαίμονές του»

Η πρώην σύζυγός του, περιγράφει τον 64χρονο ως βίαιο και κακοποιητικό. Έναν δυνάστη από τον οποίο έφυγε μόλις βρήκε τη δύναμη.

«Του στοίχισε. Έμεινε μόνος. Έχασε και τα χρήματα που ζούσε από μένα. Και δεν τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του ότι εξαιτίας του έφυγα. Τα έβαλε με τα παιδιά και το γαμπρό μου ότι με έπεισαν να φύγω», λέει η πρώην σύζυγος του δράστη.

«Εκδίκηση για τον γαμπρό και το παιδί του γιατί με έπεισαν να φύγω από το σπίτι». «Πάλευε με τους δαίμονες του», θα πει ένας άλλος στενός συγγενής του δράστη στο LiveNews.

«Ο άνθρωπος αυτός είχε κάτι προβλήματα με δαίμονες και για αυτό δεν είχε πάει στα βαφτίσια του εγγονου του. Φοβόταν, δεν μπορούσε να εργαστεί. Πιστεύω μέσα μου ότι δεν την ξεπέρασε την κοπέλα, την γυναίκα του. Άλλος δεν το αντέχει. Παίρνει ένα τουφέκι τη σκοτώνει, σκοτώνεται κι αυτός. Είναι δράμα, είναι τραγωδία. Της είχε πολλή αγάπη της γυναίκας του».

Τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του δράστη, είχαν ζητήσει βοήθεια και προστασία από τις αρχές λόγω της συμπεριφοράς του 64χρονου. Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την τραγωδία.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr