search-button
cross-out

Τον πυροβόλησε από τα 20 μέτρα – «Άγιο» είχε ο διοικητής της ΟΠΚΕ

«Άγιο» είχε ο διοικητής της ΟΠΚΕ, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς από Ρομά στο Μενίδι από απόσταση μόλις 20 μέτρων. Ο ίδιος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.
Τον πυροβόλησε από τα 20 μέτρα – «Άγιο» είχε ο διοικητής της ΟΠΚΕ

Εξιτήριο πήρε από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο 38χρονος Αστυνόμος Α’, διοικητής της ΟΠΚΕ Αττικής, ο οποίος τραυματίστηκε από σκάγια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν χθες Τρίτη στη δυτική Αττική.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb.gr, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και πατέρας δύο παιδιών ανέφερε ότι ο άντρας που τον τραυμάτισε τον στόχευσε από απόσταση μόλις 20 μέτρων. Το σκάγι τον τραυμάτισε κάτω από το μάτι και θα μπορούσε για λίγα εκατοστά να του έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη. Οι γιατροί αφαίρεσαν το σκάγι και ο 38χρονος πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Συνολικά οι τραυματίες αστυνομικοί από τα χθεσινά επεισόδια είναι 13 στην Αθήνα και τέσσερις στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα οι τραυματίες από σκάγια ήταν έξι, ανάμεσά τους ο διοικητής της ΟΠΚΕ, τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες και τρεις φέρουν εγκαύματα από μολότοφ. Στη Θεσσαλονίκη οι τραυματίες αστυνομικοί ήταν τέσσερις, ανάμεσά τους αστυνομικός που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα χέρια, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα από μολότοφ που εξερράγη πάνω του.

Συνολικά έγιναν εννιά συλλήψεις στην Αθήνα, με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν ισάριθμες δικογραφίες.

Τα επεισόδια στο Μενίδι

Οι Ρομά συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην οδό Μόρνου στην περιοχή Αυλίζα Αχαρνών, άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στην περιοχή. Την ίδια ώρα επεισόδια σημειώθηκαν στον Δήμο Λιοσίων και συγκεκριμένα στον καταυλισμό Ρομά ενώ λίγο αργότερα περίπου στις 23:00 επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Φυλής στη Χασιά.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και προχώρησαν σε δύο προσαγωγές. Την ίδια ώρα Ρομά είχαν κλείσει την περιφερειακή Αιγάλεω, η οποία παραμένει κλειστή, ενώ για αρκετές ώρες έμεινε κλειστή και η λεωφόρος Φυλής με ομάδες Ρομά που έστησαν οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές σε κάδους και λάστιχα.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr