search-button
cross-out

Τόσα κεριά όσες και οι γυναικοκτονίες! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ένα δρώμενο στο κέντρο του Ηρακλείου με το μήνυμα "Για να μην συμβεί ξανά"
Τόσα κεριά όσες και οι γυναικοκτονίες! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

47 κεριά άναψαν μπροστά στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στο Ηράκλειο, το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, όσες και οι γυναίκες που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχασαν τη ζωή τους από τον κακοποιητή τους, την τελευταία τριετία στη χώρα μας. Έξι από αυτές τις γυναικοκτονίες καταγράφηκαν στην Κρήτη.

Πρόκειται για εκδήλωση- δρώμενο που διοργάνωσε ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», στέλνοντας το μήνυμα «ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ».

“Είμαστε εδώ για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και αφιερώνουμε αυτή την εκδήλωση στα θύματα από τις γυναικοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα μέχρι σήμερα”, ανέφερε στο Cretalive η Χριστίνα Τσάκα, στέλεχος Διοικητικής Υποστήριξης στο Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε δρώμενο στο οποίο έλαβαν μέρος αφιλοκερδώς οι χορευτές Νικολέτα Κυπραίου και Κωνσταντίνος Νταγιαντάς, που παρουσίασαν μία χορογραφία ειδικά σχεδιασμένη για την ημέρα ενώ η ερμηνεύτρια Άννα Ψυχογιού τραγούδησε συνοδευόμενη από τον Νίκο Καλαθάκη στο νταούλι και τον Μάνο Αποστολάκη στα πλήκτρα.

φαναρακια ηρακλειο

ekdilosi via0

φαναρακια ηρακλειο

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr