search-button
cross-out

Τραγωδία 42χρονης στην Πτολεμαΐδα: Έχασε σε μια μέρα τον άντρα και το 7,5 μηνών βρέφος της

Απίστευτη τραγωδία στην Πτολεμαΐδα. Μέσα σε λίγες ώρες μια 42χρονη γυναίκα «έχασε» δύο αγαπημένα της πρόσωπα.
Τραγωδία 42χρονης στην Πτολεμαΐδα: Έχασε σε μια μέρα τον άντρα και το 7,5 μηνών βρέφος της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας από την είδηση ότι μια 42χρονη έχασε τον 50χρονο σύζυγό της αλλά και το 7,5 μηνών παιδί της, την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα.

O 50χρονος, που έφυγε από την ζωή, αντιμετώπιζε, τον τελευταίο μήνα, σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο «Θεαγένειο».

Σύμφωνα με το kozan.gr, το 7,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε από τη μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, το οποίο, δυστυχώς, λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr