search-button
cross-out

Τραγωδία με 30χρονη στο Ρέθυμνο: Πνίγηκε και πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της

Δυστυχώς κανείς δε μπόρεσε να βοηθήσει την άτυχη νεαρή
Τραγωδία με 30χρονη στο Ρέθυμνο: Πνίγηκε και πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της

Τραγική κατάληξη έμελλε να έχει μία νεαρή γυναίκα η οποία πήγε για φαγητό με την παρέα της και κατέληξε στο… νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη στη 1:30 του Σαββάτου όταν οι φίλοι της 30χρονης γυναίκας ειδοποίησαν ανάστατοι τις Αρχές για τη φίλη τους που πνιγόταν ενώ έτρωγαν όλοι μαζί.

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ διασώστες του οποίου ακολούθησαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και προχώρησαν σε ανάνηψη της 30χρονης. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου δίχως όμως αποτέλεσμα αφού η κοπέλα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών ο θάνατος οφείλεται σε «ανακοπή εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού» ωστόσο ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται να διαλευκάνει πλήρως τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 30χρονη.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr