search-button
cross-out

Τραγωδία με νεκρό 29χρονο αστυνομικό σε καταδίωξη – Δείτε την κατεστραμμένη μηχανή

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την Νίκαια - Στον Ασπρόπυργο ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό με αποτέλεσμα οδηγός περιπολικού να πατήσει φρένο και να πέσει επάνω του η μηχανή της ΔΙΑΣ με αναβάτη τον 29χρονο ειδικό φρουρό
Τραγωδία με νεκρό 29χρονο αστυνομικό σε καταδίωξη – Δείτε την κατεστραμμένη μηχανή
Έναν 29χρονο ειδικό φρουρό της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του μετά από καταδίωξη θρηνεί από τα ξημερώματα η ΕΛΑΣ μετά από τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Οι φωτογραφίες από το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το τροχαίο που προκλήθηκε όταν ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό, φανερώνουν τη σφοδρότητα με την οποία η μηχανή στην οποία επέβαινε ο άτυχος 29χρονος έπεσε στο περιπολικό που επίσης συμμετείχε στην καταδίωξη και ο οδηγός του οποίου πάτησε φρένο απότομα.

Δείτε τις φωτογραφίες

troxaio-astynomia-1
troxaio-astynomia-2
troxaio-astynomia-3
troxaio-astynomia-5
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν υπήρξε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή είδαν το ένα από τα δύο ύποπτα οχήματα να αναπτύσσει ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη, ενώ το δεύτερο όχημα που θεωρήθηκε ύποπτο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση
Στο ύψος του Ασπροπύργου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό με αποτέλεσμα μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό όταν ο οδηγός του φρέναρε απότομα.
Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα.
Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αρχικά και ο έτερος αναβάτης της μηχανής της ΔΙΑΣ που έχει τραυματιστεί αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει ένα άτομο που επέβαινε στο ύποπτο όχημα, ενώ για αρκετή ώρα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών–Κορίνθου παρέμεινε κλειστό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr