search-button
cross-out

Τραγωδία στα Τέμπη- Τα σπαρακτικά λόγια μητέρας στο ετήσιο μνημόσυνο: Το νεκροταφείο έγινε σπίτι μας και το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο. Πριγκίπισσά μου σου ζητώ συγνώμη…

«Σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη που σε έφερα σε αυτόν τον απάνθρωπο κόσμο και δεν κατάφερα να σε σώσω» - Σε κλίμα οδύνης συγγενείς απέτισαν φόρο τιμής στους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν
Τραγωδία στα Τέμπη- Τα σπαρακτικά λόγια μητέρας στο ετήσιο μνημόσυνο: Το νεκροταφείο έγινε  σπίτι μας και το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο. Πριγκίπισσά μου σου ζητώ συγνώμη…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με λουλούδια στην αγκαλιά, έναν χρόνο μετά την τραγική εκείνη μέρα που στιγμάτισε τη ζωή τους, συγγενείς των θυμάτων που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο την 28η Φεβρουαρίου βρέθηκαν στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη για να τιμήσουν τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν.

Εκεί, το μεσημέρι της Τετάρτης, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο.

«Το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη που σε έφερα σε αυτόν τον απάνθρωπο κόσμο και δεν κατάφερα να σε σώσω. Είχες τη δίψα για ζωή και όλοι αυτοί δε σ’ άφησαν. Πριγκίπισσά μου θα τραγουδάς στους ουρανούς με τους αγγέλους», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια μητέρας που έχασε την κόρη της κατά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Σπαραγμός στα Τέμπη: Το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο
Σπαραγμός στα Τέμπη: Όχι άλλα θύματα
Ετήσιο μνημόσυνο στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

Νωρίτερα, στις 10 το πρωί, σε όλες τις εκκλησίες της χώρας ήχησαν οι καμπάνες στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

Οι καμπάνες ήχησαν 57 φορές, όσοι και οι νεκροί της τραγωδίας με την συγκεκριμένη κίνηση έγινε έπειτα από σχετικό αίτημα της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr