search-button
cross-out

Τραγωδία στη Λαμια: Ηλικιωμένη “έφυγε” από κορονοϊό δυο μέρες μετά τον σύζυγο της

Πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι ηλικιωμένων στη Φθιώτιδα που καταγράφεται στους θανάτους από κορονοϊο, σε διάστημα λίγων μόλις ημερών.
Τραγωδία στη Λαμια: Ηλικιωμένη “έφυγε” από κορονοϊό δυο μέρες μετά τον σύζυγο της

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορονοϊό στη Φθιώτιδα καθώς το βράδυ της Πέμπτης μια 86χρονη από τη Δυτική Φθιώτιδα άφησε την τελευταία της πνοή στο πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο σύζυγος της σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδος είχε χάσει τη μάχη με τον φονικό ιό το βράδυ της Τρίτης μετά από πολυήμερη νοσηλεία, επίσης στο πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου. Πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι ηλικιωμένων στη Φθιώτιδα που καταγράφεται στους θανάτους από κορονοϊο, σε διάστημα λίγων μόλις ημερών.

Στη Φθιώτιδα τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφονται από τον ΕΟΔΥ, είναι 8.

Θλίψη για τον θάνατο του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Θλίψη στην κοινωνία της Λαμίας και ιδιαίτερα στην εκπαιδευτική κοινότητα στο άκουσμα της είδησης ότι “έφυγε” το μεσημέρι της Παρασκευής από τη ζωή, στα 65 του χρόνια, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κώστας Αργυρόπουλος μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο εξαίρετος αυτός εκπαιδευτικός, άνθρωπος και οικογενειάρχης είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών στην υγεία του και έκτοτε έδινε άνιση μάχη με το θανατηφόρο ιό.

Τελικά παρά τη μεγάλη προσπάθεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Κώστας Αργυρόπουλος είχε τοποθετηθεί τον περασμένο Αύγουστο, βάσει προσόντων, ως επικεφαλής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό στο μεταβατικό διάστημα έως ότου ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη από το Υπουργείο Παιδείας αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.

Πηγή: Lamia Report, TvStar.gr, thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr