search-button
cross-out

Τραγωδία στη Βούλα: Τα σπαρακτικά μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των 19χρονων – Οι μαρτυρίες κατοίκων

Το χρονικό της τραγωδίας στη Βούλα - Ο 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα - Σκοτώθηκε και 19χρονη που επέβαινε στο όχημα - Λίγες ώρες αργότερα, τροχαίο με επίσης δύο νεκρούς σημειώθηκε στην Ομόνοια - Δείτε φωτογραφίες
Τραγωδία στη Βούλα: Τα σπαρακτικά μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των 19χρονων – Οι μαρτυρίες κατοίκων

Εικόνες που κόβουν την ανάσα. Τέσσερις νεκροί μέσα σε έξι, μόλις, ώρες στους δρόμους της Αθήνας. Το πανελλήνιο συγκλόνισε η διπλή τραγωδία με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα στη Βούλα και την περιοχή της Ομόνοιας.

Στη Βούλα, το λευκό όχημα κόπηκε στα δύο και μέσα από την άμορφη μάζα σιδερικών, δύο νέοι, ο Γιάννης και η Διονυσία, 19 ετών, βγήκαν νεκροί, ενώ δύο ακόμη σοβαρά τραυματισμένοι.

Oι γονείς των δύο νεαρών απαρηγόρητοι, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με τη συνειδητοποίηση της απώλειας.
giannisvoula
Ο Γιάννης, οδηγός του μοιραίου ΙΧ στη Βούλα
dionusiavoula
Η Διονυσία, η οποία βρήκε τραγικό τέλος ενώ επέβαινε στο μοιραίο ΙΧ όπου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο
Ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου ΙΧ στη Βούλα, Γιάννη, συγκλονισμένος, ανάρτησε στο Facebook ένα μαύρο φόντο αντί φωτογραφίας, με τα μηνύματα συμπαράστασης, να κατακλύζουν τον λογαριασμό του.
«Λόγια να πω δεν έχω και δεν νομίζω να υπάρχουν για τέτοιες ώρες φίλε. Να ζήσετε να τον θυμάστε, να ζει μες τις καρδιές σας και όλων μας βέβαια. Καλό παράδεισο Γιαννάρα….» αναφέρει ένας εκ των οικείων.

«Τα συλλυπητήρια είναι μια λέξη πολύ λίγη γι’ αυτη την στιγμή. Μόνο κουράγιο μπορώ να σας πω. Οι τρεις σας μία γροθιά να τα καταφέρετε» αναφέρει άλλη γνωστή της οικογενείας.

«Συγνώμη, προσπαθώ να βρω κουράγιο να σε πάρω τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ! Δεν μου βγαίνει ούτε λέξη! Μείνετε δυνατοί αν γίνεται» είναι επίσης ένα από τα σχόλια συμπαράστασης.
troxaio-voula-5
WhatsApp_Image_2024-01-23_at_23_41_57_6dcbb763
WhatsApp_Image_2024-01-23_at_23_41_52_f267fb18
troxaio-voula-2
WhatsApp_Image_2024-01-23_at_23_41_44_bb796d92
troxaio-voula-1
«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, σα να γινόταν κι εγώ δεν ξέρω τι, σεισμός. Βγήκαμε έξω και είδαμε δύο μάζες αυτοκινήτων, μάζες ήταν σιδερικά και δύο ανθρώπους κάτω στο έδαφος πεσμένους. Ακίνητους», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης. Οι τέσσερις φίλοι, που είχαν βγει για φαγητό, έκαναν μία βόλτα στην παραλιακή. Σε στροφή, επί της Ποσειδώνος στο ύψος της Βούλας, ο 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κόπηκε στα δύο.
Ακαριαίο θάνατο στο τροχαίο της Βούλας βρήκαν ο οδηγός και η κοπέλα που καθόταν πίσω από εκείνον.

Έξι ώρες αργότερα, δύο ακόμη νέοι άνθρωποι που επέβαιναν σε μηχανή έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ομόνοια.

Βούλα -Ομόνοια: 4 νεκροί σε 2 τροχαία δυστύχημα -Με πάνω από 150 χλμ. έτρεχε το ΙΧ με τους 19χρονους

Η μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της στη συμβολή των οδών Πατησίων και Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες της μηχανής να χάσουν τη ζωή τους.

Οι δύο άνδρες 25 και 40 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου και κατέληξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους δύο δε φορούσε κράνος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr