search-button
cross-out

Τραγωδία στην άσφαλτο: Σε κώμα η μικρή κόρη της οικογένειας στη Νάξο – Έρευνα για το συμβάν

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια γυναίκα και τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νάξο.
Τραγωδία στην άσφαλτο: Σε κώμα η μικρή κόρη της οικογένειας στη Νάξο – Έρευνα για το συμβάν

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια γυναίκα και τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νάξο.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Νάξου, μετά το τραγικό τροχαίο που εκτυλίχθηκε στο νησί, στοιχίζοντας τη ζωή στην μητέρα της οικογένειας που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια, άντρας, γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και που κινούνταν στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο προς τα χωριά εξετράπη της πορείας του όταν ο οδηγός-πατέρας έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε πέτρινο τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας και τον τραυματισμό όλων των υπολοίπων επιβαινόντων.

Όπως λένε πηγές από το νησί, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Οριάννα, ηλικίας 9 ετών, είναι σε κώμα και καταστολή σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αντίστοιχα, η 15χρονη Λουλιέτα, έχει κατάγματα στη λεκάνη της και ενδεχομένως να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ο αδερφός τους που ήταν και αυτός μέσα στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ, είναι καλά στην υγεία του και σήμερα αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο. Αντίστοιχα καλή εικόνα παρουσιάζει και ο πατέρας που έχει ελαφριά κατάγματα. Όλοι – πλην της μητέρας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νησί – μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι δύο ανήλικες ήταν παίκτριες στην ομάδα βόλεϊ του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλοτίου της Νάξου. Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα αγαπητές.

«Ήταν αγαπητή οικογένεια στο νησί. Οι γονείς τους ήταν πιο καλοί και από τους δικούς μας», μας είπε κάτοικος του νησιού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι της μετά από έξοδο σε κέντρο εστίασης. Σύμφωνα με πηγές από το νησί, ερευνάται το ενδεχόμενο ο πατέρας να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στο συγκεκριμένο σημείο όπου έγινε το συμβάν κατά το παρελθόν έχει σημειωθεί και άλλα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Πηγή: newsbomb.gr

PHOTO naxostimes.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr