search-button
cross-out

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 20χρονου Hλία

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Καρδίτσα από τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 20χρονου Hλία

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ως αιτία θανάτου την ισχαιμία του μυοκαρδίου.

Ο 20χρονος Ηλίας Μπρέλλα, έπαθε ανακοπή την ώρα του αγώνα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου απέναντι στη Δόξα Αμπέλου. Ξαφνικά, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 20χρονο στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο γιατρός του αγώνα, αλλά και ένας συμπαίκτης του 20χρονου, φοιτητής ιατρικής, προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα έχει περάσει κανονικά από εξετάσεις… ένα παιδί πολύ δυνατό, πολύ δυνατός αθλητής… Μπήκε στις δώδεκα παρά πέντε στα αποδυτήρια, αλλάξαμε και μπήκαμε ξανά στο γήπεδο για τον αγώνα και 12:15 κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο πιο κοντινός παίκτης ήταν στα δύο μέτρα απ΄ αυτόν… έπεσε στο κενό…», περιγράφει σοκαρισμένος στην ΕΡΤ, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παλάντζας.

Ο θάνατος του 20χρονου βύθισε στο πένθος το τοπικό ποδόσφαιρο και την τοπική κοινωνία, με τους φίλους και συγγενείς να τον αποχαιρετούν με οδύνη. Ως ένδειξη πένθους, η ΕΠΣ Καρδίτσας αποφάσισε με ψήφισμα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ερχόμενης αγωνιστικής.

Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr