search-button
cross-out

Τραγωδία στον Πειραιά με νεκρό 27χρονο – Τι συνέβη και καταπλακώθηκε σε φρεάτιο – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

Στήθηκε μια μιεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του
Τραγωδία στον Πειραιά με νεκρό 27χρονο – Τι συνέβη και καταπλακώθηκε σε φρεάτιο – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

Μια τραγωδία σημειώθηκε χθες στον Πειραιά, όπου ένας άνδρας 27 χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, στο οποίο γίνονταν εργασίες. Έπειτα από τρεις ώρες, πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να ανασύρουν τον νεαρό άνδρα, από βάθος αρκετών μέτρων μέσα από φρεάτιο.

Ο 27χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του. Τον κάλυψαν με ένα λευκό πανί και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο Τζάνειο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι συνέβη

Ήταν λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι ο 27χρονος, που εργαζόταν σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, καταπλακώθηκε από πέτρες και μπάζα. Αμέσως στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Με το ειδικό μηχάνημα αποκόλλησης, οι πυροσβέστες έβγαζαν τους ογκώδεις λίθους που τον είχαν καταπλακώσει, με μεγάλη προσοχή. Σταματούσαν τις εργασίες και ζητούσαν απόλυτη σιωπή, προσπαθώντας να έρθουν σε επικοινωνία με τον εγκλωβισμένο άνδρα.

Τα πρώτα λεπτά της επιχείρησης ο 27χρονος αποκρινόταν. Οι ελπίδες, ωστόσο, γρήγορα έσβησαν.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, με αστυνομικούς, αλλά και συγγενείς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Οι αιτίες του δυστυχήματος θα διερευνηθούν, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως υποχώρησαν τα τοιχώματα του φρεατίου, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να εγκλωβιστεί.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr