search-button
cross-out

Τριήμερο πένθος στην αστυνομία- Αλλάζει το κατηγορητήριο για τον 18χρονο συλληφθέντα και τους δράστες μετά τον θάνατο του αστυνομικού

Αναμένεται να κληθεί εκ νέου προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά πλέον για ανθρωποκτονία
Τριήμερο πένθος στην αστυνομία- Αλλάζει το κατηγορητήριο για τον 18χρονο συλληφθέντα και τους δράστες μετά τον θάνατο του αστυνομικού

Tο κατηγορητήριο, τόσο για τον 18χρονο καθ’ ομολογία δράστη που έχει ήδη προφυλακιστεί, όσο και για κάθε άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται και έχει ταυτοποιηθεί για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 31χρονου αστυνομικούπρόκειται να αλλάξει και να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά την τραγική εξέλιξη με τον θάνατο του αστυνομικού από την επίθεση που δέχτηκε στου Ρέντη.

Επομένως, ο 18χρονος αναμένεται να κληθεί εκ νέου προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά πλέον για ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αυτή έχει ήδη αναβαθμιστεί, με παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αφού συμπεριλαμβάνεται στους φακέλους που έφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης για εγκληματική οργάνωση και πιθανή διασύνδεση και με άλλες οργανωμένες παράνομες δράσεις όπως ναρκωτικά, όπλα κλπ.

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης που τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 7/12 έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο αστυνομικός δέχτηκε από χούλιγκαν ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό του αριστερού ποδιού και του έκοψε την αρτηρία, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ακατάσχετη αιμορραγία και σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μέχρι και σήμερα ο άτυχος αστυνομικός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής 10/12, ο 18χρονος Ν.Γ. συνελήφθη και ομολόγησε πως ήταν εκείνος που έριξε τη μοιραία φωτοβολίδα. Παράλληλα, στο “κάδρο” έχουν μπει ο 16χρονος αδερφός του 18χρονου, όπως και ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, καθώς από εξετάσεις βρέθηκαν DNA, αποτυπώματα και πυρίτιδα πάνω τους.

Ο 18χρονος έχει κριθεί προφυλακιστέος.

debater.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr