search-button
cross-out

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός που ασελγούσε στην κόρη του – «Διαφήμιζε» την αγάπη του για την 4χρονη

Οι αποκαλύψεις από τα Τρίκαλα είναι πραγματικά σοκαριστικές, με τις λέξεις να μην μπορούν να περιγράψουν την φρίκη.
Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός που ασελγούσε στην κόρη του – «Διαφήμιζε» την αγάπη του για την 4χρονη

Ένας 29χρονος αστυνομικός κατηγορείται ότι ασέλγησε στην μόλις τεσσάρων ετών κορούλα του, ενώ όπως σας έχει ενημερώσει το newsit.gr, υπάρχουν ενδείξεις πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί επανειλημμένα και στο παρελθόν.

Την καταγγελία για τον αστυνομικό έκανε η πρώην σύζυγός του, με τον ίδιο να συλλαμβάνεται και τις πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το newsit.gr να προκαλούν αναγούλα.

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός διατηρούσε προφίλ στο Facebook, όπου… δεν σταματούσε να διαφημίζει την αγάπη του για το παιδί του. Το οποίο «καταδίκασε» σε εμπειρίες που θα το σημαδέψουν για όλη του τη ζωή…

«Μαζί σου.! Σε μια παραλία .. Μέχρι να σβήσει ο ήλιος .!» έγραφε σε ανάρτησή του μόλις τρεις μήνες πριν, συνοδεύοντάς την από φωτογραφίες με την κόρη του στη θάλασσα.

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός

«Αγκαλια με το Λουλουδι και τα ανθη.!» έλεγε σε μια άλλη..

Την ίδια ώρα, οι φωτογραφίες με τους δυο τους στο προφίλ του είναι αμέτρητες…

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr