search-button
cross-out

Τρίκαλα: «Είναι αθώος», λέει ο πατέρας του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια-Τι λένε ιατροδικαστής και παιδοψυχολόγος για την 4χρονη

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων, μετά την καταγγελία που έκανε μια μητέρα ότι ο 29χρονος εν διαστάσει σύζυγός της και αστυνομικός ασέλγησε στην 4χρονη κόρη τους.
Τρίκαλα: «Είναι αθώος», λέει ο πατέρας του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια-Τι λένε ιατροδικαστής και παιδοψυχολόγος για την 4χρονη

Ο αστυνομικός που αρνείται τις κατηγορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ μια μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη, αναμένεται να δώσει εκ νέου κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου η 4χρονη. Ο πατέρας του αστυνομικού, μιλώντας στο Star, είπε ότι πιστεύει ότι το παιδί του είναι αθώο, ωστόσο σε περίπτωση που αποδειχθεί το αντίθετο ζητά να του επιβληθεί η ποινή που του αξίζει.

«Σίγουρα μας εκθέτει και μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο γιος μου είναι αθώος, δε θα ήμουν εδώ αν πίστευα κάτι διαφορετικό, ούτε θα μιλούσα. Θέλω να τον βοηθήσω με όλα τα νομικά μέσα. Εάν είναι ένοχος να τιμωρηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του αστυνομικού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, μιλώντας και αυτός στο Star, ανέφερε ότι ο εντολέας του δηλώνει αθώος και αρνείται κατηγορηματικά αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Τι είπαν ιατροδικαστής και παιδοψυχολόγος για την 4χρονη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η φρικτή πράξη φέρεται να έγινε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο σπίτι του αστυνομικού, ο οποίος είχε πάρει το κοριτσάκι για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Όταν η μικρή επέστρεψε στη μητέρα της το βράδυ της Κυριακής, φέρεται να είχε «διαφορετική συμπεριφορά» από τις άλλες φορές, ενώ η περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα ήταν ερεθισμένη, όπως κατέθεσε η μητέρα της. Η μητέρα φωτογράφισε την ευαίσθητη περιοχή του παιδιού και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου παιδίατροι και παιδοψυχολόγοι εξέτασαν το κοριτσάκι. Το παιδί εξετάστηκε και από γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε τραυματισμό των γεννητικών οργάνων, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει από πού προέρχεται.

Στη συνέχεια πήγε στην ασφάλεια Τρικάλων και τον κατήγγειλε. Η ιατροδικαστής ανέφερε στους αστυνομικούς πως δε φαινόταν να έχει βιαστεί το παιδί, επιφυλασσόμενη, όμως, για να παραδώσει ολοκληρωμένο πόρισμα.

Από την πλευρά του, ο παιδοψυχολόγος που συνέταξε ειδική έκθεση πραγματογνωμοσύνης, ανέφερε ότι το παιδί βρισκόταν στο χωριό του πατέρα της και πιο συγκεκριμένα στον καναπέ του σαλονιού ο αστυφύλακας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr