search-button
cross-out

Τρόμος για δυο νεαρές στο Χαλάνδρι: Οδηγός ταξί τις παρενόχλησε σεξουαλικά

Η νέα επίθεση σε βάρος δυο γυναικών έγινε την περασμένη Κυριακή (18.04.2021) στο Χαλάνδρι και ο άνδρας που παρενόχλησε σεξουαλικά δυο γυναίκες, έχει συλληφθεί και διωχθεί.
Τρόμος για δυο νεαρές στο Χαλάνδρι: Οδηγός ταξί τις παρενόχλησε σεξουαλικά

Ο εφιάλτης ξεκίνησε έξω από το σταθμό του προαστιακού στο Χαλάνδρι. Ένας οδηγός ταξί (παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών όπως αποδείχθηκε) άρχισε να παρενοχλεί μια νεαρή γυναίκα.

Για να τον αποφύγει, εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει από το σημείο και να κινηθεί προς την πλατεία Κένεντι, μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω.

Αλλά ο οδηγός ταξί αποφάσισε να την ακολουθήσει. Και όταν η νεαρή γυναίκα βρέθηκε με μια φίλη της, εκείνος άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να «αγγίζει» τον εαυτό του.

Οι δυο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία και ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε στο σημείο. Από τις έρευνες στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και ένα μαχαίρι, το οποίο, όπως είπε όταν τον ρώτησαν, το είχε για αυτοάμυνα σε περίπτωση που κινδύνευε, όπως είπε.

Ο άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr