search-button
cross-out

Τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο- “Δεν τους είδα” είπε ο οδηγός

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:00 στο ρεύμα προς Αθήνα
Τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο- “Δεν τους είδα” είπε ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν τρία παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το ατύχημα έγινε στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Jumbo στον Πειραιά, γύρω στις 23:00 το βράδυ.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν τρία παιδιά με τα δύο να έχουν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Κατά πληροφορίες το τρίτο ανήλικο, είναι σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο για διασωλήνωση και στη συνέχεια και αυτό στο Παίδων Αγία Σοφία. Οι ενήλικες έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

«Είδα δύο γυναίκες που κρατούσαν από το χέρι τρία παιδάκια και προσπαθούσαν να περάσουν το δρόμο. Μετά ακούω ένα θόρυβο και γυρίζω το κεφάλι μου για να δω τι έχει συμβεί και βλέπω ένα αμάξι να τους έχει παρασύρει και να έχει πετάξει τις δυο γυναίκες στον αέρα και το ένα παιδάκι που ήταν πεσμένο στον δρόμο, προσπαθούσαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ. Ο οδηγός είχε κατέβει από το αμάξι και φώναζε: «Δεν τους είδα, δεν τους είδα». Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr