search-button
cross-out

Τροχαίο στο Γαλαξίδι: Νέες εικόνες και μαρτυρίες – Το τελευταίο βίντεο που τράβηξαν τα αδικοχαμένα παιδιά

Θλίψη στο Γαλαξίδι για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 21ος ετών Βιργινία και τον 24χρονο Παναγιώτη που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο…
Τροχαίο στο Γαλαξίδι: Νέες εικόνες και μαρτυρίες – Το τελευταίο βίντεο που τράβηξαν τα αδικοχαμένα παιδιά

Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας στο Γαλαξίδι, εκεί που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, προκαλούν συγκίνηση και θλίψη. Λίγα λουλούδια και ένας σταυρός στη μνήμη των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν. Οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, κοντά στο μοιραίο αυτοκίνητο που διαλύθηκε, δείχνουν τα όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τότε που ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε πεύκο. Ο θάνατος για τον ίδιο και τη Βιργινία που καθόταν στη θέση του συνοδηγού ήταν ακαριαίος.

Το αυτοκίνητο από την πρόσκρουση στο πεύκο κόπηκε στα δύο και διαλύθηκε. Οι διασώστες που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο δεν είχαν περιθώρια να επαναφέρουν τα θύματα. Με την τραγική είδηση να κάνει το γύρο της χώρας και να βυθίζει στο πένθος τους γονείς των δύο παιδιών. “Είμαστε κομμάτια. Έχει καταρρεύσει ο κόσμος μας” λέει στο newsit.gr ο πατέρας της αδικοχαμένης 21χρονης κοπέλας.

Η οικογένειά της περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής και ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας λέει “Δεν θα κατέβω κάτω στο Γαλαξίδι. Θα περιμένουμε”. Η 21ος ετών φοιτήτρια ήταν η μεγαλύτερη από τρία παιδιά της οικογένειας που μένει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και έχει άλλα δυο μικρότερα αδέρφια.

  

Το μοιραίο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 24χρονος φίλος της, που βλέπετε παρακάτω. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φοιτούσε σε πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής ενώ ο 24χρονος ήταν από το Γαλαξίδι.

Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και μάλιστα είχαν πλησιάσει στο σπίτι του 24χρονου, που απείχε μόλις 50 μέτρα από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν κόπηκε στα δύο, με τους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν από τα σπίτια τους ανάστατοι.

«Ήταν περίπου 06.15 το πρωί ήμουν στο σπίτι μου, άκουσα το μπαμ και έτρεξα να δω τι έγινε, σε ένα λεπτό είχα φτάσει. Πηγαίνοντας στο σημείο είχα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο, είχα ειδοποιήσει τους πάντες για να έρθουν» τονίζει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει:

«Είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά πεταμένα έξω δίπλα στον δρόμο νεκρά. Ήταν 10-15 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, είχαν εκσφενδονιστεί. Πήγα από πάνω και δεν ανέπνεαν. Επί τόπου ήταν νεκρά τα παιδιά. Είχαν χτυπήσει σε ένα πεύκο και το έκοψε στη μέση όλο το αμάξι.»

Δείτε παρακάτω το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στα social media το ζευγάρι λίγες ώρες πριν το τροχαίο στο Γαλαξίδι που έκοψε το νήμα της ζωής τους…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr