search-button
cross-out

Τσακώθηκαν για μια προσπέραση και ο οδηγός χτύπησε με γκλομπ μια γυναίκα στο Άργος – «Ήξερε να μην αφήσει σημάδι

Τι υποστηρίζει ο 45χρονος κατηγορούμενος
Τσακώθηκαν για μια προσπέραση και ο οδηγός χτύπησε με γκλομπ μια γυναίκα στο Άργος – «Ήξερε να μην αφήσει σημάδι

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης που σημειώθηκε στο Άργος. Όλα ξεκίνησαν για μία προσπέραση και κατέληξαν στον βίαιο διαπληκτισμό μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού του άλλου οχήματος.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα οδηγούσε, έχοντας συνοδηγό την αδερφή της. Ο 45χρονος οδηγός του άλλου οχήματος εξοργίστηκε για μία προσπέραση και μόλις βρήκε την ευκαιρία τους «έκλεισε» τον δρόμο.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζονται η οδηγός και η συνοδηγός, κατέβηκε από το όχημά του κρατώντας στα χέρια με ένα κλομπ και χτύπησε βάναυσα τη συνοδηγό του οχήματος στο σώμα.

«Με χτύπησε, ήξερε να μην αφήσει σημάδι. Το ρόπαλο το έμπηξε στην κοιλιά και με χτύπησε στο στήθος», είπε η συνοδηγός.

Η συνοδηγός και αδερφή της κατήγγειλαν το περιστατικό, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον 45χρονο οδηγό, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

«Μου ευχόταν να πεθάνω»

Ο 45χρονος όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 6/3 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αρνείται όσα του αποδίδονται και δίνει τη δική του εκδοχή για το συμβάν.

Όπως είπε ο ίδιος αποκλειστικά στο MEGA, ήθελε να προσπεράσει το προπορευόμενο όχημα, με την οδηγό να μη βλέπει το φλας που είχε ανάψει εκείνος και να προχωρά σε προσπέραση. Ο 45χρονος, όπως ανέφερε, της κόρναρε και σταμάτησε για να ηρεμήσει.

«Το επεισόδιο έλαβε χώρα όταν πήγα να κάνω μια προσπέραση. Μια κυρία που οδηγούσε πιο μπροστά δεν με είχε δει, παρότι είχα βγάλει φλας. Βγήκε να προσπεράσει, εγώ ανοίχτηκα τέρμα αριστερά, βγήκα σχεδόν έξω από τον δρόμο, κόρναρα. Σταμάτησα λίγο πιο πέρα γιατί ταράχτηκα. Κόντεψα να πέσω πάνω στα κυπαρίσσια».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 45χρονος οδηγός, οι επιβάτες του οχήματος πέρασαν από δίπλα του και τον έβρισαν, ενώ υποστηρίζει πως η συνοδηγός επιχείρησε να του επιτεθεί.

«Πέρασε δίπλα μου με έβρισε. Μου λέει «Άντε γ… μ… » και σταμάτησε δεξιά και σταμάτησα δίπλα της γιατί γνωρίζω τον πατέρα τους και τον εκτιμώ. Κατέβηκε η συνοδηγός κάτω, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Έκανε δυο βήματα και έπεφτε κάτω. Κατέβηκα κάτω και λέω «που πας να μπλέξεις; Ξανά μπες μέσα να φύγουμε ». Μου κάνει επίθεση να με χτυπήσει. Της απλώνω το χέρι μου, την κρατάω πιο μακριά. Ξανά πέφτει μόνη της».

«Τα έχασα. Δεν έχω κάνει κάτι για να κρυφτώ. Δεν έχω ξανά δει τέτοια έπαρση σε άνθρωπο. Μόλις μπήκα μέσα στο αμάξι να φύγω μου ευχόταν να πεθάνω, να τρακάρω στο δρόμο», είπε.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr