search-button
cross-out

Τζώρτζης Μονογυιός: Αδύνατο να συνειδητοποιήσουν το χαμό του στη Μύκονο

Ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν στη Μύκονο τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιό που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.
Τζώρτζης Μονογυιός: Αδύνατο να συνειδητοποιήσουν το χαμό του στη Μύκονο

Ο πόνος είναι ανείπωτος στη Μύκονο, το νησί που μεγάλωσε ο Τζώρτζης Μονογυιός. Θλιμμένα πρόσωπα, σκυθρωπά, o Τζώρτζης που άλλοτε περνούσε από τα σοκάκια του νησιού σκορπώντας χαμόγελα και αισιοδοξία, δεν υπάρχει πια.

Η οικογένεια του και οι φίλοι του, έγιναν μια αγκαλιά. Προσπαθεί ο ένας να στηρίξει τον άλλο. Να πάρει ο ένας λίγο από τον πόνο του άλλου.

Η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού είναι βυθισμένη στο πένθος. Μια μάνα κι ένας πατέρας που κλήθηκαν να θάψουν το παιδί τους, μια αδελφή που πρέπει να διαχειριστεί τη συντριβή.

Η σκέψη όλων τώρα, είναι στα παιδιά του Τζώρτζη Μονογυιού που απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν τον πατέρα τους, τόσο νέο, τόσο ξαφνικά. Μεγάλη έννοια τους όμως, είναι και η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου, που ενημερώθηκε για το θάνατό του άντρα της, λίγες ώρες πριν μέσα στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται, με τους γιατρούς να μη της επιτρέπουν να ταξιδέψει ως την Μύκονο για να τον αποχαιρετήσει.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr