search-button
cross-out

Τζώρτζης Μονογυιός: Γιατί θυμίζει το τροχαίο του Madclip – Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα στο τρακάρισμα

Η σύζυγός του 45χρονου νοσηλεύεται
Τζώρτζης Μονογυιός: Γιατί θυμίζει το τροχαίο του Madclip – Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα στο τρακάρισμα

Στην πρώτη του βόλτα με το νέο του αυτοκίνητο, μία Ferrari 488 Pista, σκοτώθηκε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός.

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

Αυτά τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όπου το πολυτελές όχημα των 800 ίππων, που οδηγούσε 45χρονος, έφυγε ξαφνικά από την πορεία του, έπεσε πάνω σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

Σημειώνεται, ότι προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

«Το τροχαίο μου θυμίζει το τροχαίο του Madclip, η εκτροπή είναι πανομοιότυπη» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μαδιάς που είχε χειριστεί την υπόθεση του trapper που σκοτώθηκε όταν η Porsche 911 που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα.

Ο πραγματογνώμονας μίλησε για τις συνθήκες, λέγοντας χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ πως: «στο ρείθρο της νησίδας έχουμε δύο σημεία: και τον εμπρόσθιο δεξιό διευθυντήριο τροχό του αυτοκινήτου, και τον αριστερό τροχό, που σκαρφάλωσε πάνω στο ρείθρο. Εν συνεχεία το όχημα εκτρεπόμενο αριστερόστροφα, προσέκρουσε πιθανότατα (σ.σ δεν έχει δει ακόμα το αυτοκίνητο) με το οπίσθιο δεξιό του τροχό πάνω στον κορμό του δέντρου, και εν συνεχεία το όχημα στράφηκε διαγώνια προς την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου… Αλλά αυτό που μού κάνει εντύπωση και το ερώτημα από το βίντεο που είδα. Δεν έπρεπε να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο με τέτοια ευκολία που πήρε φωτιά».

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr