search-button
cross-out

Τζώρτζης Μονογυιός: «Περίεργο τροχαίο» χαρακτηρίζει το δυστύχημα ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας

O δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, εμφανίζεται ιδιαίτερα επιφυλακτικός για το τι μπορεί να συνέβη.
Τζώρτζης Μονογυιός: «Περίεργο τροχαίο» χαρακτηρίζει το δυστύχημα ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας

Την ίδια ώρα, πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση, παραμένει η σύζυγος του άτυχου Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο με πολλά και σοβαρά τραύματα -κυρίως στα πόδια- μετά το τροχαίο. Το Σάββατο έκανε το πρώτο χειρουργείο σύμφωνα με πληροφορίες ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα. Μόλις συνέλθει ψυχολογικά, θα την επισκεφθούν αστυνομικοί για να της πάρουν κατάθεση.

Σύμφωνα μάλιστα, με όσα είπε στο newsit.gr ο Αλέξης Κούγιας, η γυναίκα που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και ακόμα δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συζύγου της.

Ο κύριος Κούγιας έκανε λόγο για τραγική συγκυρία, ενώ ανέφερε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός πολλά χρόνια ταλαιπωρείτο με την πρώην σύντροφό του για την επικοινωνία με το παιδί. Ο Τζώρτζης Μονογυιός διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Ένα περίεργο τροχαίο»

Ο Αλέξης Κούγιας τονίζει ότι «θα διερευνήσουμε τις συνθήκες του δυστυχήματος γιατί πρόκειται για ένα περίεργο τροχαίο από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι ένα δυστύχημα που οι πρωταγωνιστές ο οδηγός και το αυτοκίνητο, είναι συνθήκη ασφάλειας. Ο μεν οδηγός σε όλη του τη ζωή είχε τέτοια αυτοκίνητα και γνωρίζει πώς να τα οδηγεί, ήταν υγιέστατος σε πολύ καλή ηλικία. Το αυτοκίνητο είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο και μάλιστα με ιδιαίτερα συστήματα ασφαλείας προορισμένο να τρέχει ακόμα και σε πίστες. Με ιδιαίτερα υλικά για την παθητική ασφάλεια.
Επίσης, εκείνο που έχει προκύψει από την πρώτη μου προσέγγιση με αυτόπτες μάρτυρες υποθέσεως, πήγαινε (ο Τζώρτζης Μονογυιός) με πολύ μικρή ταχύτητα.

Εξαιτίας όλων αυτών, δημιουργούνται πάρα πολλά ερωτηματικά γιατί πρώτον εάν το αυτοκίνητο πράγματι ήταν ασφαλές και δεν είχε όταν παρεδόθη -επειδή είναι μεταχειρισμένο- κάποια σοβαρή βλάβη, η οποία δεν αποκαλύφθηκε στον αείμνηστο Μονογυιό, γιατί αλλιώς δεν θα την οδηγούσε. Μόλις το κατέβασαν από μια νταλίκα και αμέσως το πήρε να το οδηγήσει.

Δεύτερον μας δημιουργούν πολλά ερωτηματικά τα εξής γεγονότα. Εάν πήγαινε, και αυτό το βεβαιώνουν οι μάρτυρες αλλά φαίνεται και από τις κάμερες ασφαλείας, με τόσο μικρή ταχύτητα πρώτα με την πρόσκρουση στο κράσπεδο, ακολούθως με την πρόσκρουση στην κολόνα που είχε μια ένδειξη και ακολούθως χτύπησε στο δέντρο, αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητά του είχε μειωθεί εντελώς, πώς είναι δυνατόν και σε συνδυασμό με το γεγονός το δοχείο των καυσίμων, το ρεζερβουάρ βρέθηκε άθικτο, να υπάρχει αυτή η έκρηξη;»

Κούγιας: Ενδεχομένως κινηθούμε εναντίον αυτών που παρέδωσαν το αυτοκίνητο

«Αυτά όλα μας δημιουργούν μια βάση προβληματισμού και έχουμε μια σειρά από ερωτήματα τα οποία θα τα απαντήσουμε συν τω χρόνω χωρίς καμία συνωμοσιολογία και τότε θα έχουμε ασφαλείς απαντήσεις.

Εκτός του γεγονότος ότι θα πρέπει να προβληματιστούμε γι’ αυτούς που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο που σημαίνει ότι ενδεχομένως κινηθούμε εναντίον τους. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μια σερβική εταιρεία μετέφερε εδώ το αμάξι. Έχω μιλήσει πολύ επιδερμικά με τον κ. Σπύρογλου ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω από το αμάξι του Μονογυιού».

Ο γνωστός δικηγόρος επιρρίπτει ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής γιατί όπως εξηγεί στο newsit.gr «ενώ έχουν συμβεί στο ίδιο σημείο και από τις δύο λωρίδες, δηλαδή και από την ροή κυκλοφορίας προς Σούνιο και προς Αθήνα θανατηφόρα ατυχήματα τα τελευταία χρόνια, όπως και αυτό με τον Μadclip του οποίου επίσης έχω την υπόθεση κατ’ εντολή του παππού του που είναι ο μόνος συγγενής του, η περιφέρεια Αττικής δεν έχει βάλει προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Αν υπήρχαν θα είχαμε μόνο μια φανοποιεία, ζημιές μόνο. Δεν θα είχαμε πρόσκρουση ούτε στην κολόνα της ενδείξεως, ούτε στο δέντρο. Θα δούμε ποιος είναι ο αρμόδιος. Σε πρώτη φάση μάλλον είναι η περιφέρεια σε αυτές τις περιπτώσεις. Ακολούθως είναι ο δήμος Βουλιαγμένης. Θα αξιοποιήσουμε όλα τα αντικειμενικά στοιχεία, τις πραγματογνωμοσύνες, θα βάλουμε και εμείς τεχνικό σύμβουλο. Έχω δύο υπόψιν πραγματογνώμονες που είναι αξιόπιστοι και θα δούμε».

«Δεν γνωρίζει ότι είναι νεκρός»

Ο κύριος Κούγιας υπογραμμίζει ότι «ο φάκελος της δικογραφίας θα αργήσει παρά πολύ. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία και περιμένουμε με αγωνία είναι η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει καν ότι είναι νεκρός ο σύζυγός της».
Ο δικηγόρος της οικογένειας Μονογυιού αποκαλύπτει και την πραγματική σχέση που φαίνεται να είχε ο αδικοχαμένος 45χρονος με την πρώην σύντροφό του.

Η αντιδικία με την πρώην σύζυγο του

«Την επόμενη μέρα του θανάτου του είχαμε να παρουσιαστούμε σε προανακριτή για να δώσουμε απολογητικό υπόμνημα για μήνυση που είχε κάνει η πρώην σύντροφός του, η οποία ψευδώς είπε ότι είχε καλή σχέση μαζί του. Φανταστείτε παραμονή Χριστουγέννων τρέχαμε στα δικαστήρια για να του επιτρέψει να επικοινωνήσει με το παιδί του. Υπάρχουν πολλές παράμετροι αυτής της υπόθεσης. Μην περιμένετε τίποτα από την οικογένεια αυτές τις μέρες. Οι άνθρωποι προσπαθούν να διαχειριστούν το αδιανόητο και πως θα ξεπεράσουν το πρόβλημα της συζύγου που δεν το ξέρει και των δύο παιδιών που θα αναζητήσουν τον πατέρα τους».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr