search-button
cross-out

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονιστικό βίντεο με τον 45χρονο να κείτεται νεκρός – Προσοχή σκληρές εικόνες

Εικόνα που κόβει την ανάσα σε βίντεο λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα δείχνει τον άτυχο Τζώρτζη Μονογυιό να κείτεται νεκρός
Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονιστικό βίντεο με τον 45χρονο να κείτεται νεκρός – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό να κείτεται νεκρός βλέπει το φως τη δημοσιότητας.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή το «Το Πρωϊνό» φαίνεται ο Τζώρτζης Μονογυιός να κείτεται νεκρός σε πάρκο δίπλα από την παραλιακή και η πολυτελής Ferrari να φλέγεται.

Είχε προηγηθεί η απελπισμένη προσπάθεια φίλων του να απεγκλωβίσουν τον Τζώρτζη Μονογυιό κάτι το οποίο κατάφεραν αλλά δυστυχώς το νήμα της ζωής του 45χρονου είχε κοπεί.

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη μαζί με τη γυναίκα του Αθηνά και δύο φίλους του, όταν λίγο μετά τις 20.00 ξεκίνησε μαζί με τη σύζυγό του να πάνε στην περιοχή της Βούλας με σκοπό να παραλάβουν την καινούργια Ferrari που είχαν αγοράσει.

O Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τον έλεγχο του supercar μετά τη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός, ίσως για να δοκιμάσει το καινούργιο του αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν γνώριζε ακόμα τη «συμπεριφορά» της Ferrari, μπορεί να έφεραν την τραγωδία.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr