search-button
cross-out

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η υπεύθυνη της εστίας στη δίκη απέναντι στους γονείς του αδικοχαμένου σπουδαστή

O Βαγγέλης Γιακουμάκης έφυγε από τη ζωή σε μια τραγική υπόθεση που συντάραξε τη χώρα. Οι γονείς του, ζητούν δικαίωση με την παραδειγματική τιμωρία εκείνων που οδήγησαν το παιδί τους, στον θάνατο…
Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η υπεύθυνη της εστίας στη δίκη απέναντι στους γονείς του αδικοχαμένου σπουδαστή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η εκδίκαση των 8 εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την πολύκροτη υπόθεση του αείμνηστου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό είχε διακοπεί στις 6 Ιουνίου λόγω θανάτου συγγενικού προσώπου Α βαθμού της Εισαγγελέως.

Σύμφωνα με το epirus-tv, σήμερα καταθέτει η υπεύθυνη της Εστίας στη Γαλακτοκομική Σχολή με τους γονείς του Βαγγέλη να βρίσκονται για μία ακόμα φορά στη δικαστική αίθουσα. Aυτό που αναμένει η οικογένεια 6,5 χρόνια μετά τον θάνατο του Βαγγέλη είναι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να λυτρωθεί η ψυχή του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στις αρχές Ιουνίου, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στο δικαστήριο κατέθεσε ένας συμφοιτητής του Βαγγέλη που ήταν στο πρώτο έτος όταν ο Βαγγέλης ήταν στο δεύτερο. Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο περιστατικό που τον είχαν κλειδώσει έξω από το δωμάτιο, στο κλείσιμό του στην ντουλάπα, ανέφερε πως τον είχε δει με τραυματισμένο το χέρι του από σπασμένο ποτήρι καθώς και στο πέταγμα των μήλων κατά το οποίο σύμφωνα με την εκτίμησή του ο Βαγγέλης είχε δυσαρεστηθεί χωρίς ωστόσο να αντιδράσει έντονα.

Ο Βαγγέλης αναγκάζονταν να κάνει μπάνιο στις 2 και 3 τα ξημερώματα γιατί του έκλειναν το νερό, ανέφερε ο συμφοιτητής του Βαγγέλη ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα ένοιωθε ο ίδιος αν του συνέβαιναν ανάλογα περιστατικά, απάντησε πως θα ένοιωθε άσχημα και θα στεναχωριόταν ως τα όρια της κατάθλιψης.

Σημειώνεται ότι οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη και η αδελφή του αποσύρθηκαν από την αίθουσα καθώς δεν άντεξαν τις αναφορές του μάρτυρα στα βίαια περιστατικά.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr