Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν εγκατέλειψα, δεν κρύφτηκα, δεν άφησα κανέναν, αυτή είναι η αλήθεια
Ο ηθοποιός ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 8 Οκτωβρίου - «Όσα είπε κύριος Μπισμπίκης επιβεβαιώνονται με μάρτυρες και έγγραφα» δήλωσε ο δικηγόρος του
Το απόγευμα της Δευτέρας, 29/9/25 ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, για το τροχαίο που προκάλεσε ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο (27/9/25).
«Δεν εγκατέλειψα, δεν κρύφτηκα, δεν άφησαν κανέναν» τόνισε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τα οχήματα που χτύπησε οδηγώντας το αυτοκίνητό του.
«Πήγα, πήρα τηλέφωνο την ασφαλιστική και ενημέρωσα και τις αρχές. Αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που με νοιάζει ηθικά να καταλάβετε ότι δεν εγκατέλειψα» τόνισε.
«Πήγα και στην Αστυνομία, πήγα και στις αρχές» κατέληξε ο ηθοποιός.
«Ο δικαστής άκουσε όσα είχαμε να πούμε. Έκρινε ότι πρέπει να προσέλθουν μάρτυρες. Όλα όσα σας ανέφερε ο κύριος Μπισμπίκης επιβεβαιώνονται με μάρτυρες και έγγραφα» δήλωσε ο δικηγόρος του Βασίλη Μπισμπίκη.
newsit.gr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.















