search-button
cross-out

Βέροια: Γυναίκα έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε την ώρα που έριχνε από το μπαλκόνι φαγητό στις γάτες

Νέα στοιχεία για την πτώση θανάτου της άτυχης γυναίκας στη Βέροια. Σκληρές εικόνες στον τόπο της τραγωδίας, με τους διασώστες να φτάνουν σε χρόνο ρεκόρ…
Βέροια: Γυναίκα έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε την ώρα που έριχνε από το μπαλκόνι φαγητό στις γάτες

Λύνεται το μυστήριο για την πτώση που στοίχισε τη ζωή σε 87χρονη γυναίκα στη Βέροια. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της, όπως είχε σκύψει για να ρίξει φαγητό στις γάτες του δρόμου, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε μέσα σε λίγα λεπτά, πριν φτάσουν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Τραγικό τέλος βρήκε μία 87χρονη γυναίκα από πτώση τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη Βέροια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 16:15,  χθες, η ηλικιωμένη γυναίκα που διέμενε μόνη της στο διαμέρισμα, επιχείρησε να πετάξει τροφή από το μπαλκόνι της, προκειμένου να ταΐσει τις γάτες που βρίσκονταν κάτω στον δρόμο.

Όπως έσκυψε, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό. Μετά την πτώση περαστικός την είδε στο έδαφος και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, ούτε για απόπειρα αυτοκτονίας. Η αστυνομία ερευνά τα πιθανά αίτια του συμβάντος.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr