search-button
cross-out

Βέροια: «Την έβλεπα με το κοριτσάκι της στο πάρκο, ήταν τόσο χαρούμενη»

Σε σοκ είναι ο καλύτερος φίλος του παππού της 29χρονης από τη Βέροια, η οποία κατηγορείται ότι έπνιξε το -11 μηνών- μωρό της, στο φράγμα του Αλιάκμονα.
Βέροια: «Την έβλεπα με το κοριτσάκι της στο πάρκο, ήταν τόσο χαρούμενη»

“Είναι τραγωδία αυτό που συνέβη, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμη μέχρι πριν λίγες μέρες έβλεπα την κοπέλα με το κοριτσάκι της στο πάρκο, ήταν τόσο χαρούμενη, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει κάνει κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο”, είπε ο κ. Κλεάνθης στην ιστοσελίδα grtimes.gr.

Και συνέχισε: “Ο παππούς της είναι ο καλύτερος μου φίλος. Πόσο χαρά, θυμάμαι, είχε πάρει όταν γεννήθηκε το αγγελούδι αυτό καμάρωνε για το δισέγγονο του.

Η κόρη του και η εγγονή του αντιμετώπιζαν κάποια οικονομικά προβλήματα και έτσι έμεναν στο σπίτι του παππού που τους είχε δώσει μια τεράστια αγκαλιά. Το έβλεπα το κορίτσι έβγαινε συχνά εδώ στο πάρκο στην παιδική χαρά με τη μπέμπα πήγαινα σπίτι τους δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι συνέβαινε κάτι, δεν ξέρω τι να πω είναι σοκαριστικό όλο αυτό ειλικρινά”.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr