search-button
cross-out

Βιασμοί παιδιών στα Πετράλωνα: «Μήπως τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;» είπε η μητέρα

Συγκλονίζουν τα όσα γίνονται γνωστά για τον βιασμό των δύο ανήλικων παιδιών στα Πετράλωνα. Ο άνθρωπος που βοήθησε να αποκαλυφθεί η ιστορία μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση του Open. Ο ίδιος μετέφερε και όσα του είπε η μητέρα όταν της αποκάλυψε ότι τα παιδιά της βιάζονταν…
Βιασμοί παιδιών στα Πετράλωνα: «Μήπως τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;» είπε η μητέρα

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον άνθρωπο που αντιλήφθηκε πρώτος τους βιασμούς και την φρίκη την οποία ζούσαν τόσο ο 17χρονος, όσο και η μεγαλύτερη αδερφή του στα Πετράλωνα. Ο άνθρωπος αυτός που πλέον φιλοξενεί το 17χρονο αγόρι αποκάλυψε, στην εκπομπή του Open «Ανοιχτή επικοινωνία» όσα έγιναν όταν γνώρισε το παιδί.

Ο ίδιος είπε: «Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν 9 στα 10. Αυτό έγινε το καλοκαίρι του 2015. Τότε είναι που αρχίζει ουσιαστικά η επαφή που είχαμε με τα αδέλφια και μιλούσαμε περισσότερο. Περίπου έναν χρόνο πιο πριν, η μεγάλη αδελφή με τον αδελφό της, περνούσαν από το καφέ μιας φίλης μου στο οποίο είμαι θαμώνας και η ίδια, πρώτη, πριν από εμένα είχε παρατηρήσει τις περίεργες συμπεριφορές αυτών των παιδιών. Από τη μία το ένα παιδί είχε αντικοινωνικότητα και επιθετικότητα και από την άλλη ο γιος μια ακραία φοβικότητα και μια διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του».

Συνέχισε λέγοντας: «Κατά τα τέλη του καλοκαιριού του ’15, αρχές του φθινοπώρου, ερχόμαστε σε μια πιο κοντινή σχέση με την μητέρα, επί της ουσίας εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ. Είχε μια περίεργη συμπεριφορά γι’ αυτό που συνέβαινε στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της ανέφερε ακραία αρνητικά ζητήματα».

«Πριν από αυτό, πριν από ένα έτος, περιφερόταν στη γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπινε φάρμακα, ότι κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο και βεβαίως η αντίδραση της μητέρας σε ένα τέτοιο παιδί, ήταν να περιφέρεται στην γειτονιά, να πηγαίνει από φαρμακείο σε φαρμακείο, από καφέ σε καφέ, όπως και στην εν λόγω φίλη και να λέει ότι “του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να τον ξαναπάω, γιατί του έχω κάνει ήδη δύο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια“» τόνισε.

«Βλέποντας την κατάσταση των παιδιών και με βάση όσα αρχικά έλεγε η μητέρα κατά του πατέρα, προτείναμε τόσο εγώ όσο και η φίλη να βοηθήσουμε την οικογένεια και τα παιδιά. Να αναλάβουμε τα δύο πρώτα παιδιά, την μεγάλη κόρη, την ενήλικη πλέον και τον δεύτερο γιο στα μαθήματα, όπου μπορεί ο καθένας μας και βεβαίως να βοηθηθεί και η μητέρα στον βαθμό που ήταν δυνατό» σημείωσε.

Πρόσθεσε, δε, πως: «Όταν μπήκα Γενάρη του ’16 στο σπίτι αυτό γιατί ξεκίνησα τα μαθήματα, το πρώτο το οποίο κλήθηκα να κάνω από την συνείδησή μου, ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο. Ήταν χειρότερο από στάβλο. Ένας σκουπιδότοπος με κατσαρίδες, με τα ρούχα του βρώμικα και ατημέλητα. Τα δόντια του ήταν κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα, γεμάτα πύον. Με τις κινήσεις αυτές που σας είπα, παράλληλα με αυτά τα οποία βλέπαμε στο παιδί, στα παιδιά, έχουμε και μια μητέρα να ανοίγεται σε εμάς όλο και περισσότερο και λέει με απόλυτη φυσικότητα εκτρώματα τα οποία συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της».

«Μήπως αυτά τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;»
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως η μητέρα αρχικά μιλούσε «για την έκφυλη συμπεριφορά της οικογένειας του άντρα της, ότι ο άνθρωπος αυτός γυρνούσε γυμνός στο σπίτι και φιλούσε στο στόμα τα παιδιά, κυκλοφορούσε γυμνός αυτός και ο αδερφός του, κάνανε μπάνιο γυμνοί μαζί».

«Το καλοκαίρι του 2017 το αγόρι άρχισε να συγκεκριμενοποιεί το τι συνέβαινε. Ξεκίνησε να μιλάει πολύ συγκεκριμένα για το τι του έκανε ο πατέρας και ο αδερφός του στην Άσσυρο της Θεσσαλονίκης (σ.σ. ο θείος του αγοριού) ο οποίος είναι πατέρας και αυτός 2 ή 3 κοριτσιών. Ειδοποιήσαμε την μητέρα ότι όσα υποψιαζόμασταν με βάση όσα μας έλεγες είναι αλήθεια, η μητέρα άκουσε ατάραχη και μάλιστα μία από τις ατάκες της ήταν “μήπως αυτά τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;”» είπε.

Η καταγγελία ήρθε μετά από πίεση την πίεση του ίδιου και της φίλης του, οι οποίοι έλεγαν στην μητέρα πως αν δεν το καταγγείλει η μητέρα θα το κάνουν αυτοί.

Όπως είπε παρά τα ασφαλιστικά μέτρα ο πατέρας των παιδιών «μέχρι και τώρα τη στιγμή που μιλάμε, μέχρι πριν από μια εβδομάδα τα ασφαλιστικά μέτρα παραβιάζονταν τεχνηέντως. Ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορούσε με μία σύντροφό του από τα όργια στη γειτονιά».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr