search-button
cross-out

Βιασμός 11χρονου: Σοκ και οργή για τον 66χρονο λυράρη – Τον «στολίζουν» στο προφίλ του

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις
Βιασμός 11χρονου: Σοκ και οργή για τον 66χρονο λυράρη – Τον «στολίζουν» στο προφίλ του

Σοκ και οργή προκαλεί τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση με τον 66χρονο λυράρη ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι σε περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η φριχτή υπόθεση το προφίλ του λυράρη γέμισε με σχόλια πολιτών που εξέφραζαν τον αποτροπιασμό τους για όσα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

Κάτω σχεδόν από κάθε ανάρτηση του 66χρονου υπάρχουν αρνητικά σχόλια με τους περισσότερους να ζητούν την άμεση καταδίκη του με την ύψιστη τιμωρία.

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις:

12-12-23

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί με την συγκεκριμένη υπόθεση κι αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως χθες όταν ο 66χρονος έφτασε στα δικαστήρια του Ηρακλείου πλήθος κόσμου περίμενε απ’ έξω.

lyrarhs

Μετά από μισή ώρα παραμονής στο γραφείο του εισαγγελέα, ο 66χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

lyrarhs3

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr