search-button
cross-out

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: 5 νέες συλλήψεις για την υπόθεση – Ο ένας είναι γιατρός

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε σήμερα (15.02.2023) στην υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό, την οποία εξέδιδαν επί μεγάλο χρονικό διάστημα.
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: 5 νέες συλλήψεις για την υπόθεση – Ο ένας είναι γιατρός

Στην υπόθεση της μαστροπείας του Κολωνού, στην οποία συμπεριλαμβάνονται πολυάριθμα περιστατικά βιασμού, προστέθηκαν πέντε συλλήψεις, στις οποίες προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, στις εν λόγω καινούργιες συλλήψεις προέβη η Διεύθυνση Προστασία Ανηλίκων, ύστερα από εντάλματα σύλληψης τα οποία εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι δύο από τους συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και οι τρεις Έλληνες, εκ των οποίων ο ένας είναι γιατρός, δερματολόγος, που εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Όλοι τους βαρύνονται από την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα πέντε νέα πρόσωπα που κατηγορούνται για εμπλοκή σε αυτήν την ανεπανάληπτη υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων μιας ανήλικης, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ συνεχίζουν την προσπάθειά τους να βρεθούν και άλλοι δράστες ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αναζητώντας στοιχεία για αυτό το κύκλωμα παιδεραστίας, που μοιάζει να έχει πολλά και μακριά «πλοκάμια».

Οι δύο αλλοδαποί φέρονται να είναι πακιστανικής καταγωγής και ηλικίας 50 και 23 ετών, ενώ οι ημεδαποί 65, 49 και 44 χρονών.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr