search-button
cross-out

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες» λέει η δικηγόρος της μητέρας της

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (16.02.2023) στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου, που εκπροσωπεί την 37χρονη μητέρα της ανήλικης.
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες» λέει η δικηγόρος της μητέρας της

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού, παραμένει προφυλακισμένη για το αδίκημα της μαστροπείας, μετά από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Αναφερόμενη στις πέντε συλλήψεις που έγιναν χθες (15.02.2023), η συνήγορος της 37χρονης μητέρας είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι «στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης».

Η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου αναφέρθηκε και στην πρώτη συνάντηση της ανήλικης με την προφυλακισμένη μητέρα της, μετά από μήνες, λέγοντας ότι «είδε την μητέρα της, στις 20:30 το βράδυ, μαζί με τον αδελφό της. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι, ακόμη και η ψυχολόγος που ήταν παρούσα. Ήταν πολύ δύσκολο το παιδί να φεύγει και να αφήνει την μητέρα του στην φυλακή, γιατί το παιδί αισθάνεται ενοχές για όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια της».

Αυτός είναι ο 65χρονος γιατρός που συνελήφθη για τη φρικτή υπόθεση με τη 12χρονη στον Κολωνό

Η συνήγορος της  μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό αναφέρθηκε σε «συνεχείς, πολύωρες και εξαντλητικές καταθέσεις του παιδιού στην ΓΑΔΑ, όχι στο σπίτι του» και σημείωσε ότι «η Πολιτεία δεν έχει κάνει ότι πρέπει και δεν υπάρχει ένα σχέδιο και μια μέριμνα της Πολιτείας για το παιδί και για όλη την οικογένεια», αναφέροντας ότι παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, ακόμη δεν παρέχεται στην 12χρονη κατ΄ οίκον διδασκαλία, προκειμένου να υπάρχει αυξημένη προστασία της.

Με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1
newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr