search-button
cross-out

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σοκάρουν οι καταθέσεις της για τους έξι ακόμη παιδοβιαστές

Τους περιγράφει έναν-έναν με κάθε λεπτομέρεια - Η ανήλικη προσδίδει κομβικό ρόλο στον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο και στην πέμπτη κατάθεσή της
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σοκάρουν οι καταθέσεις της για τους έξι ακόμη παιδοβιαστές

Σοκ προκαλούν όσα αποκάλυψε η 12χρονη από τον Κολωνό στην πέμπτη κατάθεσή της στην  ψυχολόγο της Αστυνομίας για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της, με την δικαστική λειτουργό που χειρίζεται την υπόθεση, να έχει ήδη στείλει κλήσεις στα έξι νέα πρόσωπα που ταυτοποίησαν οι αρχές από την κατάθεση της ανήλικης.

Ευυπόληπτοι πολίτες και νέα πρόσωπα υπεράνω υποψίας μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών για τους βιασμούς της 12χρονης. Οι καταθέσεις του κοριτσιού προκαλούν ανατριχίλα.

12χρονη: Ο Α.Μ. έχει δύο κόρες, δουλεύει σε μια καλή δουλειά και έχει ένα αμάξι άσπρο.
Ψυχολόγος: Πόσες φορές είχες βρεθεί με αυτόν τον άνθρωπο;
12χρονη: Τέσσερις. Μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Από τις πληροφορίες που έχουμε, η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα. Μετά από αυτή την διαδικασία της αναγνώρισης και λογικά τις επόμενες ημέρες, περιμένουμε και νέες συλλήψεις. Σίγουρα τα περισσότερα άτομα θα έχουν κάποια συσχέτιση, θεωρώ, με τον Μίχο» υποστήριξε ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο Star. Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται έξι άτομα, τα οποία ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία και έχουν αναγνωριστεί από την ανήλικη. Ανάμεσα τους και ένας 60χρονος οδοντοτεχνίτης.

Ψυχολόγος: Βρισκόσουν και με αυτόν στο ιατρείο του;
12χρονη: Ναι. Όπως και με τον δερματολόγο, με είχε στείλει (ο Μίχος) να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του.
Ψυχολόγος: Είχατε έρθει σε επαφή περισσότερες από μια φορά;
12χρονη: Ναι. Εκεί, στο ιατρείο του.

Από τις συνομιλίες της ανήλικης με την ψυχολόγο της Αστυνομίας προκύπτει ο κομβικός ρόλος του Μίχου, ο οποίος όπως καταθέτει το κορίτσι, βρίσκεται ουσιαστικά πίσω από κάθε ραντεβού.

Ψυχολόγος: Έχεις θυμηθεί και άλλους ανθρώπους;
12χρονη: Ναι, έναν Αλέξανδρο. Πηγαίναμε σε μια άλλη πλατεία τότε.
Ψυχολόγος: Αυτόν ποιον σου τον έδειξε εσένα;
12χρονη: Ο Μίχος, στο instagram.
Ψυχολόγος: Τον Χρήστο πώς τον γνώρισες;
12χρονη: Από την πλατεία. Μου λέει ο Μίχος “με αυτόν θα πας”. Και αυτός ήταν λίγο ανώμαλος. Είχε πει στον Μίχο “αφού την έχεις εδώ, καθαρίζει, δεν μου τη δίνεις κι εμένα για…”. Ο Μίχος μου είπε, να τον βρω στο messenger. Βρεθήκαμε στο αμάξι του δύο φορές.

Γνωστός πρώην διαιτητής κλήθηκε για εξηγήσεις

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν κληθεί για εξηγήσεις στην ανακρίτρια, είναι και ένας γνωστός πρώην διαιτητής. Πρόκειται για έναν 60χρονο, γνωστό στον Κολωνό, με πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι είχε στενές σχέσεις με τον Μίχο. Ο άντρας αυτός κλήθηκε από την 33η ανακρίτρια, μετά τα όσα είπε στις αρχές η μικρή. Το παιδί μιλούσε για έναν οδοντοτεχνίτη. Πίσω από τον οδοντοτεχνίτη όμως, μετά από την ταυτοποίηση των στοιχείων, βρίσκεται ο πρώην γνωστός διαιτητής, ο οποίος φέρεται να διατηρεί κάποιον επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Μίχου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί εντός της εβδομάδας, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα. Όπως αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αλέξανδρος Γύγος, ο πρώην διαιτητής γνώριζε το κορίτσι και την οικογένειά της, ήξερε ότι αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα και το μόνο που έκανε, όπως φέρεται να έχει ισχυριστεί, ήταν να δίνει λίγα χρήματα από 3 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη, ως χαρτζιλίκι, για να πάρει παγωτό.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr