search-button
cross-out

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον ανακριτή για να απολογηθούν έφτασαν οι 3 τελευταίοι συλληφθέντες

Λίγο πριν από τις 12:00 έφτασαν στην Ευελπίδων οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση του βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Οι τρεις τελευταίοι συλληφθέντες θα απολογηθούν.
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον ανακριτή για να απολογηθούν έφτασαν οι 3 τελευταίοι συλληφθέντες

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, οι τρεις κατηγορούμενοι έφτασαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου, μετά τις προθεσμίες που πήραν, να εμφανιστούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και εκπρόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο Μεταξά, από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους .

Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr